Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Był też temat macierzyństwa- ja też się boję, ale nie umiem tego opisać, bo mnóstwo sprzecznych uczuć jest we mnie..czy będę dobrą matką, czy ja wogóle nadaję się na matkę, jak damy radę..a z drugiej strony już bym chciała mieć dziecinkę przy sobieTo moje pierwsze dziecko, ale wydaje mi się, że to chyba normalne
![]()

Tańczyć chcę 
musiałabym wziac ze 2ketonale i tez nie zawsze przechodzi. Kurcze a taka spokojna byłam, ze w ciazy mnie to nie dotyczy i duuupa
wyglada na to ze namowilam malzonka zeby jechac na weekend do poznania a przy okazji odwiedzic czacz w poszukiwaniu polek dla jasia i krzesel do jadalni:-)
krzesla ktore mi sie marza juz od dawna, kazde inne - w tym stylu:
Mix It Up: Dining Chairs | Apartment Therapy
moim marzeniem bylo zrobic cos takiego, ale znalezienie takich pieknych materialow w polsce graniczy z cudem...
Zobacz załącznik 441930
wiec planuje cos innego, bialy stol i rozne krzesla w odcieniach zieleni (mam bialo zielona kuchnie) Zobacz załącznik 441933
PS a co na obiad?![]()
Super, naprawdę :-) Oczywiście nie kupisz wszystkiego na raz, ale jak masz czas to znajdziesz czego szukasz 
buziak widzę że my to w tych samych klimatach byśmy się pobujałyod dwóch dni mi ta piosenka po głowie chodzi

az mi nogi same chodza:-)
hehe
pozniej dwie noce w szpitalu byly okropne, zero pokarmu, Maly plakal caly czas, ja razem z Nim:-( Po powrocie do domu to samo, mama przyleciala tego dnia jak wychodzilam ze szpitala (tak sie zlozylo fajnie:-)), brala Go w nocy jak plakal, zebysmy sie wyspalli, ja nie moglam Go nakramic, cycki bolaly, bylamnwsciekla, jak wyjezdzala do Polski to myslalam,ze jej Mlodego spakuje do walizki. Ale po kilku dniach wszystko się zmienilo
bylam przeszczęsliwa, ze Go mam:-) nie moglam sie na Niego napatrzec, zamiast spać stalam nad lozeczkiem i obserwowalam jego uśmieszki przez sen
mi nawet jak mial juz pol roku przychodzily takie mysli do glowy, ze nie moglam uwierzyć, że mam juz dziecko
oczywiscie będąc w ciazy tez bylam pelna obaw a zarazem nie moglam sie Go doczekać.

wiec nie wiem jak sobie z tym poradzic.