Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam kobietki) NAJLEPSZEGO
) Zeby Nasze kochane dzieciaczki były zdrowiutkie i żeby ten czas się nie wlókł
![]()
Ja po skrócie opowiemm o wczorajszej wizycie u lekarza: wszystko dobrze) dzidzia zdrowa, ja przytyłam 2kg(uff) czyli juz 12 kg na plusie ( pfff). Najlepszy był cyrk jak znów mi mówiła jaka płeć. Otóż do tej pory był chłopak. I ona do mnie mówi: czy ja juz pani mówiłam jaka płeć? A ja na to, że tak. Ona: Proszę mi nie mówić, zobaczymy teraz. Ja
k Ona patrzy z 5 minut po czymi mówi: No prosze pani, bedzie baba jak nic. A ja taaaakie gały. Po czym ona: a mówiłam, że bedzie chłopak? ja:tak. Ona znnów patrzy i stwirdza: moze i bedzie chłopak. Więc reasumując nie wiem czy będę miała synka czy córeczkę
Wg niej od strony pośladków jest gładziutko i nie widać zeby chłopak ale od strony brzuszka niby coś dynda. Więc generalnie na dwoje babka wróżyła
![]()
Zobacz załącznik 444842
właśnie się dowiedziałam koleżanka urodziła chłopca ponad miesiąc przed terminem mały ma 1,200kg i 38 cm
mam nadzieje że wszystko będzie z nim dobrze
Jej jaki on malutki na miesiąc przed terminem? Czyli gdzieś 35/36 tydz tak? Straszne Maleństwo!!Moja koleżanka, która jest w 32 tyg ciąży pisała mi, że jej Mały obecnie waży już 1700! Więc jak to jest możliwe?

tylko na balkon i nie sprzatali ;///// dramat, swinie nie ludzie