Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nie całe 2 tygodnie...ale według usg mam na 15.06.

Jednak usg mam dopiero jutro z rana .
Puls dzieciaczkow jak najbardziej ok ,z czego bardzo sie ciesze.
wierca sie tak ze do ktg bylam dzis podlaczana na ponad 2 godziny ,i oczywiscie dalej wiekszym wiercipietą jest mniejszy Synuś .
Moj kochany Mąż rozmawial tez z poloznymi i powiedzialy mu ze napewno bedziemy lezec do rozwiazania,ale one niechce mowic kiedy to moze nastapic,bo potem jeszcze lekarz powie co innego,co bedzie sprzeczne z tym co powiedzialy one, i wtedy dopiero zobimy rabarban ,hehe poprostu niechca nas niepotrzebnie wpowadzac w blad.
pewne jest ze jesli uda nam sie przelezec to tak czy tak urodze w 36 tygodniu. mniejszy maluszek na sto procent zostanie w inkubatorku, ok 5 tygodni, wiekszego bedziemy mogli od razu zabrac do domku.
ale to sa tylko prognozy,jak bedzie naprawde okaze sie z czasem.
lekarze mowia zebysmy sie nie martwili ,bo zadne badania nie wskazaly na to by cos bylo nie tak z dzieciaczkami. sa zdrowiutkie i maja w sobie duuuzo uporu ,i napewno beda walczyc o kazdy nastepny dzien w brzuszku
zabrali mnie tez przed chwilka na nentologie, pielegniarka powiedziala ze musimy zobaczyc jak to wyglada, bo napewno nasze dzieciaczki tam trafia. u gory powiedziala ze przyszla ze mna zobaczyc sale, bo jestem w 28t6 ciazy blizniaczej,i najprawdopodobniej za tydzien albo dwa rozwiaza moja ciaze,i napewno dzieciaczki tam trafia.. niewiem co myslec..
Maz pojdzie tam jutro. nie ukrywam ze jestem przerazona tym co tam zobaczylam
widzialam te maluszki, byl dzieciaczek z 24 tygodnia ,ktory wazy aktualnie tyle co nasz mniejszy chlopczyk.. dziewczy nawet nie potrafie wam opisac, jaki on byl malutki .. te wszystkie rurki.. wokol niegostrasznie smutne to jest..
a polozna ktora opowiadala o tych malenstwach miala az lzy w oczach.. zreszta ja tez myslalam ze zaraz sie rozbecze..
:-) Ja nie muszę tego widzieć, mam bujną wyobraźnię......
no tak nasza kamila pędzi jak nie wiem kto ja to dopiero za trzy dni będę miała 100 dni
dziewczyny napiszcie mi czy wasze dzieciaczki to zawsze tak samo baraszkują bo ja od wczoraj czuje mniej i mniejsze ruchy małej no one są ale w skali od 1 do 10 to teraz jakieś 3
MIŁEGO DNIA
A BYŁAM ODEBRAĆ WYNIKI Z GLUKOZY
naczo 80
po 2 h 149
to dobrze,chyba