Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

masz rację - poleniu**** sobie dzisiaj! a mężem się staraj nie przejmować - mężczyźni to takie głupie stworzenia są![]()
a ja nie miałam nic złego na myśli

aga dzięki - ja pytałam o chustę, a jakiej dokładnie chusty używałaś? takiej wiązanej czy takiej z kółkiem?
też powinnam się w końcu zabrać za jakieś pożyteczne zajęcie, ale mam straszliwego lenia
dziś na obiad fasolka po bretońsku![]()

Napisze tu, bo jestem slepa i nie mogę znaleźć gdzie :/ któraś z Was pytała o chuste czy nosidełko dla malucha, ja powiem, ze pilnowałam sporo razy właśnie maluszka i 1,5-2latla i np na placu zabaw chysta jak i nosidełko się świetnie sprawdzało, bo jak miałam starszemu pomóc się wspinać na drabinki itp to miałam ręce wolne, ale zawsze dzidzie przy sobie. I wtedy tez starsze miałam np w zwykłej spacerówce, a małego na sobie.
Chaotycznie to napisałam, ale mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi

Pierwsze słyszę że ktoś świnie liczylui - tez w cholere spac ne moge w nocy i leze i swinie licze![]()
uwielbiam takie teksty