Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Babybjorn clasic mialam, a druga firme tez swietna jak znajde(przypomnę sobie) to napiszę.agaundpestka- a jakiej firmy te nosidelka tesowalas? bo moj maz babybjorn sobie zazyczyl a ja snie wiem jaki model mu wybrac![]()
życie potrafi byc piekne co??? hehe
poczekaj do czerwca:-)![]()
a to tu zaboli , a to tam .
ja kilka dni temu ugotowałam coś, co się nazywało niby na opakowaniu zupą śródziemnomorską - kilkanaście gatunków fasoli było w środku + mały woreczek suszonych warzyw. Zdrowe, pożywne, doprawiłam po swojemu (czosnek, duszona cebula, majeranek, trochę papryki) i wyszła gęsta fasolowa potrawa, a nie żadna zupa. Mąż padł z zachwytu, powiedział, że to jedna z najlepszych zup, jakie ugotowałam kiedykolwiek i że mam ją robić częściej. A potem nadszedł wieczór... :-) powiem Wam, że jakby ktoś zapalił zapałkę w naszej sypialni, prawdopodobnie nastąpiłby wielki wybuch i wysadziłoby pół bloku
co on, w poprzek leży? głuptas jeden!