Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopóki nie zaczęłam czytać o ciąży przy okazji własnej, nie miałam pojęcia, że to taki terrorystyczny czas. Że trzeba obserwować tyle objawów, liczyć ruchy malca, że nawet napinanie brzucha może być groźne. Moja mama stwierdziła już dawno temu, że nam wszystkim bardzo współczuje, bo jak ona chodziła ze mną w ciąży, było o połowę mniej stresów. Jasne, są dwie strony medalu (brak USG to coś dla nie obecnie niewyobrażalnego), ale jednak coś w tym jest...

Witajcie
Ja już wydobrzałam, ale wczoraj wcale się nie pouczyłam i jak dzisiaj nie będę patrzyć na mnie (znaczy się na brzusio) przychylnym wzrokiem, to obrona pójdzie mi kiepsko... :-(
Trzymajcie za mnie kciuki ;-)
Jedyny mankament lerzeniaw szpitalu to taki,że leży na sali z kobietami, ktore zaczyanja rodzić i łapie stresa![]()
ciekawe ile czerwcówek jeszcze do nas dołączy?
trzymam stale za was kciuki
a z koszmarami miałam tak samo, chyba do 4 albo 5 miesiąca śniły mi się koszmary i po przebudzeniu zawsze zaglądałam w majtki, to podobno nasze lęki wychodzą z podświadomości. Życzę ci samych kolorowych i spokojnych snów