Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie
Nadal nie mam żadnych wieści od Asi. Telefonu nie odbiera, jesli juz to może odpisze.
mlodak - a mogłabyś zmierzyć jakie szerokie są w udach nogawki w spodniach?? i jaki w biodrach?
Ja juz sie nie moge doczekać jak pojadę i poprzebieram- popiorę- poukładam te wszystkie rzeczy <marzy>
Jutro zaczynam w końcu ten wymarzony 3trymestr![]()
koniec koniec koniec!!!!!
nie marudzimy juz nooooooo![]()
aga - sicil dobrze Ci napisała, teraz dopiero zacznie Ci sie Twoja przygoda![]()
A mi sie podoba pogoda - iscie grillowo sie robi, wiadomo na początek tylko w dzien bo wieczorami jeszcze zimno ale niebawem karkóweczki skosztujemy hehehe
W lato to uwielbiam - jak mi sie ne chce obiadu robic albo brak koncepcji to jedziemy do miesnego bierzemy kiełbaske karkowke i wszyscy jestesmy zadowoleni
Szkoda tylko ze bez piwka, ale trudno....
Pytałam juz, napiszcie mi co mozna jesc po porodzie- ja wiem ze sie wprowadza stopniowo wszystko ale tak w pierwszych dniach to co???
Rozumiem ze wszelkie gotowane miąsko tak? A warzywa??? Owoce???
Dostanę od siorki notesik z tym co mama jej robiła na początku ciąży ( i będzie też mi robić), więc jak będziecie chciały to wrzucę w kulinaria.