• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

reklama
mi się chce kawy w ogóle- ale chyba musze przestac ją pić ze względu na ten magnez.....napewno...:(

chcę urodzić, pić białe, zimne wino, kawę i byc chudszą z dnia na dzień:) hahaha

Mi sie chce cos zimnego, a najlepiej takiego pycha drinka z owocami jakiego piłam nie tak dawno na wakacjach :( dziś mi się naprawdę coś chce, ale nie wyjdę z domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tylko te upławy,ale jakby więcej:-)
dam znać:-) jakby co

a mi się chce jeść!!!!! zjadłam dziś kiwi,sucha bułkę i malutki jogurt....ale jest mi cholernie niedobrze!

o i się jeszcze na karnego załapię:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
leżałam już godzinę w wannie :-) M. już chce iść,ale ja jeszcze wole poczekać...

Avo pisałam już,ale nie wiem czy tego posta wysłałam :mi gin zalecił magnez - najpierw 3000 potem 4000/dziennie i co tygodniowe ktg,no i odpoczynek i obserwacje tych skurczy,a w razie czego do szpitala.

Czekam na wieści :)

Czy można mieć bóle krzyżowe i bezbolesne skurcze?

Od dwóch godzin potwornie boli mnie krzyż, takimi falami, skurczy kilka było ale bezbolesnych, wzięłam dwie nospy wypiłam podwójny magnez i trochę pomogło ale boli nadal, przeczyściło mnie jakieś półtora godziny temu w kroku boli jeszcze mocniej niż przez ostatnie 3 dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry