reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziabka85 mnie też się bardzo podoba :tak: Kolorystycznie, ale też "sylwetka" bardzo zgrabna :happy:

20120509154.jpg
W wyglądzie tez troche podobny :-)

niezapominajka trzymam kciuki za wizytę :tak:. Ja też dzisiaj jadę - mam na 16.

dziabka fajny wózek :-)

mlodak ale numer odwalili z wózkiem :wściekła/y: Też bym się nieźle wnerwiła. Dobrze, że udało Wam się znaleźć ten wymarzony :cool2: A że kolor trochę inny to już pikuś.
Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domu dla kotka :tak:

josie mam nadzieję że echo serca u synka wyjdzie dobrze. Dobrze , że opieka w szpitalu ok ;-). Tam też zamierzasz rodzić?

ruda ciekawe czy dotrwasz do soboty :eek:

kamila jak się dzisiaj czujesz, jest poprawa?

esperanza i jak bardzo w pracy narzekali? Ja pomimo zwolnienia od poniedziałku mam codziennie telefon w pilnej sprawie ...:no:

jak mi się chce jeść!!!!i jak mi jest jednocześnie niedobrze!!!!!MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!

sen mojego męża:urodziłam Jaśka i M,go wiózł na jakieś badanie i jak wrócił to przywiózł oprócz Jaśka jakąś dziewczynkę i mi powiedział,że jej mama ją zostawiła i się zrzekła praw to my sobie ją weźmiemy,żeby mi nie było smutno:szok::szok::szok:
nie wiem do kiedy wytrwam,zobaczymy co mi jutro gin powie,jak na razie jest tak jak było- skurcz co 6 min po 35-40 sek,ale tak mi się wydaje,że coś mi z krzyża zaczyna się dziać

Malinka i tez zielony ! :-D
Ruda a ja to bym jadla i jadla i jeszcze raz jadla.... chce mi sie jesc czego to niewiem ale JESC!!! co chwila cos wpycham pod nos a potem dziwne ze kg ida w gore :-D
A w ogole to straaaasznie mi sie dzis nudzi.... mam co robic ale mam tez lenia. no wiec sie nudze.... o tyle dobrze ze kwiatki wsadzilam w doniczki i na balkon. Pedze niedlugo z corka do stomatologa to mi sie rozerwie:-)

stokrotka ja bym też jadła,ale co z tego jak wszystko co dziś próbowałam wylądowało w kibelku:wściekła/y:
wczoraj zjadłam kiwi,jogurt i suchą bułę a dzisiaj nawet to poszło....

reklama
Hej, pamiętacie mnie jeszcze??
Ostatnio kompletnie jakoś mi to forum umknęło, a jeszcze co chwila coś, starszak też potrzebuje uwagi i tak jakoś...

My czekamy na wózek, zamówiliśmy ten (Tako Jumper X):
jumperx_serca04_009.jpgjumperx_serca04_003.jpg

Do góry