Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja chyba bym się bała ryzykować jakbym miała dziecko odwrócone, ale super, ze jej się tak udało urodzić pokaźnego baby-kaHej dziewczyny!!!
moja sasiadka urodzila dzis synka 8 dni po terminie prawie 4 kg i cos kolo 54-57cm - tylko ze zaskocze was,bo dziecko bylo obrocone pupa i dala rade w 3 godz. 1 godz w domu skurcze - no a na porodowce 2 godz. i nawet nie byla nacieta,anie nie pekla. Sama sie zdecydowala na taki porod i jest juz w domku - a maluszek sliczny.
ok najmlodsze placze - papa

Hej dziewczyny!!!
moja sasiadka urodzila dzis synka 8 dni po terminie prawie 4 kg i cos kolo 54-57cm - tylko ze zaskocze was,bo dziecko bylo obrocone pupa i dala rade w 3 godz. 1 godz w domu skurcze - no a na porodowce 2 godz. i nawet nie byla nacieta,anie nie pekla. Sama sie zdecydowala na taki porod i jest juz w domku - a maluszek sliczny.
ok najmlodsze placze - papa

Moja mama własnie mnie poinformowała ze syrop z mniszka zrobiony. I zastanawia sie czy nie zrobic eksperymentalnie drugiej porcji z rabarbarem co by posmaczku fajniejszego nadacKamila Ruda i Rysica mają rację.
Pamiętam jak w pierwszej ciązy oglądałam taki program na tvn style...
Mamo to ja - Mamo to ja - S02E06 - Onet Vod
w jednym z odcinków pediatra powiedział, że to mit, by nie brać antybiotyku w ciąży albo brać go mniej.
Mnie dziś naszło na ciasto a la zebra (babka marmurkowa) i nie wiem, czy chłopakom coś zostawię
Wielkie Żarcie - Przepis - Syrop z mleczu - dobry na kaszel
Jakby któraś miała czas i ochotę na dobry syrop, to polecam.
Moja mama wczoraj robiła