Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ruda ja tez tak mam ze nie czuje skurczow... wczoraj na ktg mi wyszl jakies kolo 100 i sie babka dziwila ze nie czuje. ale w sumie na okres tez mnie brzuch nigdymocnonie bolal.
gkvip niezle jaja z mezem!!
avo wspolczuje, moze po prostu inny szpital wez
No ja tak miałam, ale dziecko moje jest niejadkiem raczej i od jakiegoś czasu przestałam się przejmować, daję mu co jest. Staram się, by miał coś porządnego na obiad, ale np to że usmażę mu kiełbaskę na obiad, to nie zbrodnia, cieszę się, że w ogóle zaczął ją jeść. Ciekawe co będzie w przedszkolu???Klusia a ja mam jakies glupie wyrzuty jak mu nie dam czegos porządnego![]()
No ja tak miałam, ale dziecko moje jest niejadkiem raczej i od jakiegoś czasu przestałam się przejmować, daję mu co jest. Staram się, by miał coś porządnego na obiad, ale np to że usmażę mu kiełbaskę na obiad, to nie zbrodnia, cieszę się, że w ogóle zaczął ją jeść. Ciekawe co będzie w przedszkolu???
AVO ja tez na Wołoskiej!
Mam doświadczenie. Powiem Ci, że opieka mimo wszystko super. To jak zajmowali się moją koleżanką...naprawdę szok. Specjalnie wzywali lekarza z imprezy gdzieś poza Warszawą na operację.
Także jak coś się dzieje jest ok.
Mi się trafił beznadziejny lekarz, ale wszystko szczęśliwie się skończyło.