reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

U mnie oznak porodu nadal nie widać. Czuję się tylko troszkę ociężała.

Tym, któe mają objawy życzę rozwinięcia akcji.

polaa - trzymam kciuki o 10:30 naszego czasu &&&&&&&&&&&&&

rruurrkkaa - czekamy na Twoje maleństwo. Powodzenia!!!

Kopy w tyłek tym wszystkim, które tego potrzebują. Mi to trzeba wymyślić coś do robienia, bo z nudów o głupotach myślę i się stresuję tylko. Wczoraj w ramach zabijania czasu zrobiłam zernik na zimno..... na maślance :szok:, bo tylko ją i galaretki miałam w domu. I muszę przyznać, że nawet fajnei wyszło. Tyle, że ja nie mogę tego zjeść, ale K. pochwalił mnie za inwencję twórczą - nie wiem czy naprawdę tak mus makuje czy po prostu się cieszył, że się czymś zajęłam i jemu spokój dałam.....

nanulika - kochana, wiem że łatwo nie będzie, ale trzymaj się dzielnie. Wszystkie myślami jesteśmy z Tobą

reklama
Hej ja tylko dziewczyny na chwilke. Od soboty mama moja jest,wiec nie zagladalam.
Cala nocka do d... skurcze co 3 min,ale kolo 4 zaczely sie uspokajac - teraz lapia co jakis czas i zaczal odchodzic brazowy czop.
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam

Szczęściara!!! :wściekła/y:

Ale My też za Ciebie trzymamy kciuki! :-D

Ruda my tu dwie zostaniemy wymęczone, a one wszystkie w jedną dobę od wystąpienia skurczy urodzą i powiedzą - eeee nie było tak źle :baffled: :happy2: :-D

Rureczko, powodzenia :) ale cudnie...:)
Nanulika, wiesz, że wszystkie jesteśmy myślami razem z Tobą...
MsMickey, a jak tam atmosfera w pokoju? Jesteś sama, czy masz kogoś do towarzystwa? Ja byłam na sali z 2 dziewczynami i w sumie było ok :) choć warunki w szpitalu, nie mówiąc o jedzeniu średnie...

Ja dziś na cotygodniowe ktg na 12.00...ciekawa jestem, co wyjdzie, bo dziś skurcze konkretne i ból podbrzusza jak na okres...
Muszę też sprawdzić, czy w mojej karcie w szpitalu są wyniki na paciorkowca. Pobierali mi wymaz jak przyjmowali mnie do szpitala te 3 tygodnie temu, ale nic nie powiedzieli o wyniku w trakcie pobytu, a ja zapominałam zapytać...mam nadzieję, że się gdzieś nie zapodziały.

Miłego dnia, Dziewczynki!

Dzień doberek :happy2:

Ja już w pracy i po śniadanku, ale zaraz jeszcze chyba skoczę po kawkę bo mam w torbie kawałek jablecznika od teściowej i chyba nie wytrwam do 10-tej :-p

Wczoraj przyszła paczka z moimi koszulami do karmienia, są już wyprane więc oficjalnie ogłaszam, że mogę zacząć pakować torbę :-) PS. Polecam te koszule z muzzy, bardzo przyjemne w dotyku, elastyczne i gustowne :tak:

BMR 3maj się! To już na pewno tuż, tuż :tak: Na pewno bliżej, niż dalej i tego Ci zazdroszczę ;-)

Katrina a ja liczyłam, że przy kolejnym dziecku poród się zaczyna szybciej :dry: A Ty mi tu mówisz, że wszystkie Twoje przenoszone, buuu...

Mamina dzisiaj biegnę po masło orzechowe :-p

Iwon narobilas smaka ta algidą jak nie wiem, jak tak można?!;-)

Aaaaa była pycha, prawdziwy smak krówek z dzieciństwa, a nie jakiś wodnisty szajs :tak:

Rurka czekamy na fotorelację :tak:

......................

Nanulika to już dzisiaj .... jestem z Tobą myślami ....

Witam.

To ja też przyłączam się do tego kopa chociaż i mnie by sie przydał, ad tygodnia zbieram się żeby wyprasować ostatnie rzeczy dla maluszka (40 min) i ciągle odkładam.

Polaa kciuki zaciśniete.

Ruurka &&&&&&&&&&&&&&&&

Nanulika myślami z Tobą.

Niestety dziś trochę pracy w biurze. Blee

... I muszę przyznać, że nawet fajnei wyszło. Tyle, że ja nie mogę tego zjeść, ale K. pochwalił mnie za inwencję twórczą - nie wiem czy naprawdę tak mus makuje czy po prostu się cieszył, że się czymś zajęłam i jemu spokój dałam.....

Tak czy inaczej zachowal się b. fajnie :tak::tak::tak:

Nanu jestem z Tobą myśami <przytul>
Rurka czekam na zdjęcie szkraba :)

A ja pakowałam torbe od miesiąca i chyba dziś w końcu muszę to zrobić dostałam skierowanie do szpitala :( cały czas to ciśnienie, a na skierowaniu jest napisane, ze objawy "gestozy" :baffled::baffled::baffled:
Więc czekam jak siostra skończy pracę i około 13tej jadę- ciekawe czy mnie tym razem przyjmą.

Nanu jestem z Tobą myśami <przytul>
Rurka czekam na zdjęcie szkraba :)

A ja pakowałam torbe od miesiąca i chyba dziś w końcu muszę to zrobić dostałam skierowanie do szpitala :( cały czas to ciśnienie, a na skierowaniu jest napisane, ze objawy "gestozy" :baffled::baffled::baffled:
Więc czekam jak siostra skończy pracę i około 13tej jadę- ciekawe czy mnie tym razem przyjmą.

Aga no skoro masz skierowanie to chyba muszą przyjąć....

reklama
Witajcie ja kolejny kilogram na plusie, a tak duzo chodzę:( 14 kilo już do przodu:(
A u Was jak to wygląda?

Rureczka,a le CI dobrze:)

Nanulinko- trzymaj sie dzielnie, jestemz Tobą myslami.

A mnie rano przy podnoszeniu prawej reki do góry zaczeły drętwieć 3 palce....mam dosc tej ciązy ostatnio ciągle cos mi doskwiera:(

Do góry