reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

U mnie w szpitalu na dresik czy spódnice raczej nie pozwolą. Nawet jak leżałam na patologii to położne jak robiły KTG to sprawdzały gumki w majtkach czy przypadkiem nie uciskają.
Może wstyd się przyznać ale ja raczej nie będę miała oporów że tak powiem świecić tyłkiem na porodówce;-)w nosie mam co sobie pomyślą. Zawsze sobie tłumaczyłam że dla nich to chleb powszedni i goła pupa i pipa już nie robią na nich wrażenia;-)

Ostatnio jak byłam w szpitalu i gin zbadał mnie na fotelu i od razu robił USG, pomógł mi się zgramolić poszedł i usiadł przy biurku a ja koszula pod pachami z gołą pupą podeszłam do krzesełka gdzie zostawiłam majciochy i stoję tak i wycieram resztki żelu z brzucha i z nim gadam w końcu mnie oświeciło że ciągle jeszcze nie założyłam tych majtek i tak świecę pipą przed ginem:szok::szok::szok: :-D:-D

reklama
Witam w ten piękne dzień ;D słoneczko za oknem a ja drugi dzień z rzędu leniwa jestem i nawet mi się wstać nie chce. Nic lece nadrobić co napisałyście :tak:

esperanza mam nadzieję, że mimo wszystko twojej koleżance uda się utrzymać tą ciążę

ale zleciało do tego waszego slubu, bycie mężatką nie jest takie złe ;-)

dorota trzymaj się tam w tym okropnym szpitalu, mam nadzieję, że jak będzie wszystko OK to cię jednak wypuszczą &&&&&&&&&&

magnii za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny. Tak czytam o tych Waszych kg na + i powiem Wam że mam znajomą która w ciąży przytyła 26 kg:szok:
Normalnie szok. U mnie też jak na razie 10+ :tak:

Dorota trzymam kciuki za Ciebie! Szpital to miejsce mało urocze, ale ważne by z Dzidzią było ok i ją przebadali. Może bóle puszczą i wrócisz...
Swoją drogą - aż zgłupiałam jak przeczytałam wiadomość na wieściach szpitalnych - przecież Dorotka pisałaś do nas o 9.39 - i nic nie wskazywało na to, że się zawiniesz do szpitala.
Jednak to potwierdza, że sytuacja może się zmienić z godziny na godzinę!

Cześć dziewczyny. Tak czytam o tych Waszych kg na + i powiem Wam że mam znajomą która w ciąży przytyła 26 kg:szok:

Cioteczna siostra mojego męża w pierwszej ciąży przytyła 56kg i to jest dopiero szok. Zaczynała z wagą 56kg, a zakończyła o 100% więcej, czyli 112kg. I co najlepsze - dla niej to bylo normalne, więc gdy się dowiedziała, że jestem w ciąży (to był chyba 4 miesiąc) to od razu zapytała telefonicznie ile już przytyłam. Jakież było jej zdziwienie jak powiedziałam, że na razie to schudłam.
No i dodam, że ona jest pielęgniarką i pozostawię to bez komentarza.

Witam i ja
Rureczka gratulacje no i w koncu mamy pierwsza dziwuszke!!!
Dorota - kciukaski zacisniete, trzymaj sie:tak:
magnii - udanej wizytki:-)

Dzisiaj nawet dobrze mi sie spalo:tak: owszem kilka przebudzen na siusiu bylo ale mimo to nocke zaliczam do udanych;-).
U nas skurczyki ciagle sa ale da sie z nimi zyc, mala aktywna wiec jest dobrze.
A i dzisiaj przychodzi polozna sprawdzic czy rozwarcie ciagle to samo - OBY:-D i ogolnie sprawdzic jak sie czuje.

Ja juz mam 20kg do przodu i jakos wielkiego szoku nie doznaje patrzac w lustro :-D nprmalnie sam sex:-D:-D:-D.

Jak bylam teraz w szpitalu byla dziewczyna w 31tyg i miala wiekszy brzusio od mojego ale ogolnie duzo mniejszej budowy niz ja i mowila ze jak narazie to ma tylko 6kg na + ale widok jej skory na brzuchu to byl dopiero szok:szok::szok::szok: rozstepy to byly szerokosci conajmniej kciuka:szok: i dlugie na caly brzuch:szok: poprostu olbrzymie.

reklama
Do góry