reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga,Dorotka &&&&.Obycie szybciutko jednak wróciły do domków!!

magnii &&&&&&

ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg,i owszem było mi ciężko i źle,ale dość szybko je zgubiłam,wiec teraz jakoś specjalnie się nie martwię!!!
A Polaa się nie odzywała?

reklama
A ja się tylko witam, dzisiaj mam mega śpiący dzień... nie mam siły i do tej pory w piżamie śmigam.. yh. super wieści od rana!

Dzień Dobry:)
Tak czytam o tych kilogramach i mam koleżankę, która w pierwszej ciązy przytyła 32 kg w drugiej 35 kg i wydaje jej się to normalne. Ja mam +15 i czuję się jak słonica. No ale mi piersi powiększyły się z C do E a czasami i F !!!!

dobrze, że ja mam na plusie 7,5 ... chociaż o 1,5 kg za dużo moim zdaniem ... ale wychodzi jedzenie chipsów lodów i czekolady :baffled:

gkvip takie rozstępy jak opisujesz to i ja mam .. niestety mi wyskoczyły jak byłam z Wiktorem w ok. 6 miesiącu ... po porodzie zbladły ale dziury pozostały niesamowite ... taka skóra nic się nie poradzi niestety.. pozostaje jedtnie pogodzić się z losem heh

Ostatnia edycja:
Kamila - nie sadze abys takie miala ona miala naprawde ogromne. Widzialam twoj brzusio i twoja skora wyglada naprawde super:tak: uwierz mi :tak::-)

Po za tym kazdej z nas gdzie indziej te kilogramy wchodza, Ja w pierwszej ciazy przytylam ponad 40kg i jakos nie wygladalam jak potwor bo startowalam z niska waga a do tego nie jestem niska, skutki uboczne tej wagi to rozstery na piersiach i biodrach, teraz mam juz +20 i tez zle nie wygladam :tak: mimo ze waga startowa byla duzo wyzsza niz w pierwszej ciazy, ale dzieki temu tylko jeden rozstep i to w pepku:-D i tym razem to mi przede wszystkim w uda poszlo:tak: ale skoro poszlo to i wyjs tez bedzie moglo:-D;-) ale to juz po porodzie o tym bede myslec. najwazniejsze aby mala byla zdrowa a reszta to juz nie jest wazna.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Ja podczas ciąży przytyłam 11kg, które przed wyjściem ze szpitala mi spadły :tak:.
Pozostał brzuszek i rozstępy...:szok:

Jak to dobrze zobaczyć stojąc prosto swoje stopy:-) :-):-)

Cioteczna siostra mojego męża w pierwszej ciąży przytyła 56kg i to jest dopiero szok. Zaczynała z wagą 56kg, a zakończyła o 100% więcej, czyli 112kg. I co najlepsze - dla niej to bylo normalne, więc gdy się dowiedziała, że jestem w ciąży (to był chyba 4 miesiąc) to od razu zapytała telefonicznie ile już przytyłam. Jakież było jej zdziwienie jak powiedziałam, że na razie to schudłam.
No i dodam, że ona jest pielęgniarką i pozostawię to bez komentarza.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: mega dużo!!!!! aż ciężko sobie to wyobrazić.

Pamka - ale Ci fajnie:-)

Ja jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądał mój brzucho po porodzie i jak szybko uda mi się wrócić do dawnej sylwetki.

Pamka ja to Ci zazdroszcze strasznie ze wlasnie teraz gdzies obok Ciebie leży to małe co miałaś przed chwilą w brzuchu :) też bym już chciała wyjąć to "coś" z siebie i polozyc obok :D:D:D:D tego robaka który tak się wierci kopie i boli :p

gkvip na zdjeciach tego az tak nie widac bo ejst koloru reszty skóry ale uwiez mi ze w stroju 2 czesciowym juz sie nie bede mogla pokazac chyba ze kiedys jakims cudem sie ich pozbede ale nie wiem czy to ejst wogole realne?!?!?!

reklama
Do góry