reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
tez o tym ostatnio mysle... kiedy mam pojechac do szpitala? niby ginka mi mowila kiedy mam jechac tzn jak by co sie dzialo ale skad ja bede wiedziala ze akurat o to jej chodzilo ?:D:D albo jak ja mam jechac do szpitala jak beda mi wody leciały ? z wiadrem miedzy nogami ?:D tym bardziej ze ja bez samochodu to albo taksi albo autobus miejski :D:D

z wiktorem wody mi odchodzily od godziny 6 do ok 15 tak sie sączyło :d

nioo ale chociaz wiecie co moze być, co może się stać, a ja nawet nie wiem co to sa skurcze czy co kolwiek co mi powie że to się już zaczęło !!!!!!!!

ja dizisaj bylam w ikei i tak sobie pomyslalam a co jakby mi teraz wody odeszly? jakby sie tak litr nagle wylal na podloge? albo w aucie, i caly fotel mokry, co z nim potem zrobic?

a w sumie to jak te wody mi puszcza w nocy na kanape to co pozniej z ta kanapa? ma sobie po prostu wyschnac? chyba nie :baffled:

no niestety a tych wód jest często więcej niż litr:D no wyschnie trzeba zaprać jak się wyjdzie po porodzie albo mąż i tyle innej opcji nie ma :)

zaza - mój suwaczek Cie przeraża??? why????????
bo jest na nim tylko 2 tygodnie do porodu i to mi uświadamia, że zaraz tu się wszystkie jedna po drugiej posypiemy :-D

Dobry pomysł - oczywiście zależałoby to w jakiej konfiguracji byłby rozstęp :) Ja już jeden tatuaż mam - na karku, i zaraz przed tym jak się dowiedziaam, że jestem w ciązy planowałam kolejny - dość duży w okolicy nerki, zachodzący na brzuch. Jak tylko skóra wróci po ciązy do formy to ide do salonu się dziarać :) I tfu tfu mam nadzieję, że nie trzeba nim będzie nic zakrywać;-)
no ja właśnie wahałam się nad tatuażem w tym miejscu, bo planując ciąże to trochę głupio zaraz przed tatuaż na bębenku robić, no ale teraz będę po, więc miejsce w sam raz;-)

polaa cieszę się, że poszło po waszej myśli!!!

Miśki zdrówka!!!

Nanu trzymaj się!!!

Jak Was tak czytam o tych skurczach i wodach to jeszcze bardziej ciesze sie z tej cesarki. Kurcze tez bym nie wiedziala kiedy jechac. A w nocy problem bo nie wiadomo z kim mloda zostawic. Tak to chociaz wszystko zaplanowane.
Jak rodziłam wiki to lezalam w szpitalu, wiec tez bylo bez stresu.

Kamila a Ty co zrobisz z Wiktorkiem jak zaczniesz rodzic?

Jak Was tak czytam o tych skurczach i wodach to jeszcze bardziej ciesze sie z tej cesarki. Kurcze tez bym nie wiedziala kiedy jechac. A w nocy problem bo nie wiadomo z kim mloda zostawic. Tak to chociaz wszystko zaplanowane.
Jak rodziłam wiki to lezalam w szpitalu, wiec tez bylo bez stresu.

Kamila a Ty co zrobisz z Wiktorkiem jak zaczniesz rodzic?
niemam zielonego pojęcia nie mam żadnej opieki dla niego więc liczę na to że zacznę rodzić wczesnym wieczorem i wiktor zostanie z ojcem a ja taksą na porodówkę :D taki mam plan hehehehe gorzej jak to się zacznie gdy będziemy sami w domu i nie będzie nikt mógł przyjść bo wszyscy pracują:/ to będę musiała z wiktorem w taksi sie pakować i ze mną pojedzie no co będa musieliw szpitalu cos na to poradzic i sie nim zając przeciez:D

reklama
Do góry