Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to super że wsio okiWitam
A ja byłam dziś u gina na dopplerze i niby wszystko dobrze tylko tętnicy mózgowej nie mógł dobrze sprawdzić bo mały ma już bardzo nisko główkę i na dodatek był bardzo ruchliwy. Za tydzień kolejna wizyta i jak do tego czasu nie urodzę to pewnie dostanę już skierowanie do szpitala.
jenki jak ten czas szybko leci
a tu zaraz będziemy się rozpakowywać jedna po drugiejMuńka mnie odesłali właśnie z bólami mniejszymi niż co 10 min i kazali wrócić jak będą co 3-4 min i trwać 1 min.

Ja to lubie właśnie takie rzeczy robić tak samo jak jest jakis ''nieznany''tele i patrzec gdzie co ma i wglOdebrałam telefon z reklamacji i muszę wszystko od nowa do niego instalować i tak siedzę z nim od 2 godzin i się wkurzam!!![]()

dziewczyny jestem troche w kropce usypiałam małego po czym wstałam ide do łazienki a tu leje się mi po spodniach no to szybko je ściągłam i siadłam na kibelek dalej leje się jak normalne siku i nie wiem czy to wody czy puścił mi pecherz poprostu. Jutro rano mam wizyte u gina myślicie że wystarczy jak zaczekam do rana żeby sprawdzić czy to wody Kurde sama nie wiem to było takie dziwne a teraz już nic się nie sączy może to jednak siku
niby wiedziałyśmy, niby wiem, że ja też za niedlugo mam termin, a nawet chciałaby przed, ale jakoś czasami mam wrażenie, że jednak do mnie fakt rychłego zostania mamą nie docierazaza - ano, wiedziałyśmy, że kiedyś nastąpi moment, kiedy zaczniemy się rozpakowywać... ja tez jak zerkam na kalendarz i trafiam na magiczną datę 29 maja, to zdaje sobie sprawę, że to już całkiem niedługo...
;-)dziewczyny jestem troche w kropce usypiałam małego po czym wstałam ide do łazienki a tu leje się mi po spodniach no to szybko je ściągłam i siadłam na kibelek dalej leje się jak normalne siku i nie wiem czy to wody czy puścił mi pecherz poprostu. Jutro rano mam wizyte u gina myślicie że wystarczy jak zaczekam do rana żeby sprawdzić czy to wody Kurde sama nie wiem to było takie dziwne a teraz już nic się nie sączy może to jednak siku
a tak jak Ruda pisze, jezeli ktos nie odczuwa skurczy to co wtedy? i do tego wody nie odeszly to skąd bedzie wiadomo ze czas do szpitala?