reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dorota trzymam kciuki, po prostu brak słów na to co dzieje się w szpitalach

Ja mam taki plan, żeby synuś jednak spał w swoim łożeczku, a le co będzie to sie okaże, wiem że nie ma co się zarzekać

reklama
No nic lecę się ogarniać i idę do gina, po wizycie na jakieś zakupki więc zdam relacje jak wrócę

Trzymajcie &&&&&&&&&&&&& :tak:

Dorota - trzymaj sie
Katrina - gratki z wizyty

A co do spania z dzieckiem to moje doswiadczenia w tej kwestii mowia mi jesdno - kazdy chwyt dozwolony oby tylko dziecko spalo a nie darlo sie:tak:.
Moj mlody przez pierwsze 2lata zycia darl sie non-stop i spal po max 15-20min i uwierzcie mi w d...ie mialam co jest sluszna a co nie chwytalam sie wszystkiego.
Juz niedlugo czas pokaze jak to bedzie tym razem i z tym spaniem

Dorota 3mam kciuki , co by lekarze nie zadecydowani to na pewno zrobią tak, żeby było dobrze.

BMR właśnie przed chwilą w wc znalazłam to samo co Ty , zdziwiło mnie bo pierwszy raz w ciąży się zdarzyło :sorry:

Ja miałam trochę paranoje bo mały się nie ruszał przez jakieś 2 godziny i nic nie działało na niego więc już przestraszona dałam mu ostatnią szanse i chciałam do szpitala jechać:-p położyłam się i przystawiłam do brzucha odtwarzacz CD, włączyłam mu głośno jego ulubioną płytę i powiedziałam że jak przelecą wszystkie piosenki do jego ulubionej to ma się rozruszac.. i podziałało, zaczą tańcować i do tej pory to robi hehe.

Lena &&&&&&&&&&&&& zaciśnięte !!!!!]
Dorotka za Was też trzymam &&&&&&&&&&& i troszkę dziwni w tym szpitalu są !!!!!!!!!!!!!!

ja mam zamiar aby moja córcia spała sama w łóżeczku i nawet ma odrazu osobny pokoik ale na ile to się sprawdzi to wyjdzie w praniu bo czesto gęsto się mówi że tak czy siak się będzie robiło a później robi się inaczej :shocked2:

Ostatnia edycja:
Mia tez ma osobny pokoik, ale na wszelki wypadek sofa tez u niej stoi gdyby jednak przyszlo mi znowu borykac sie z problemem spania:-D:-D:-D

alijenka cukry ok mam pod kontrolą,jem już praktycznie normalnie,nawet pozwalam sobie na lody i słodycze,ale diabetolog mi mówiła,że pod koniec ciąży mogą się cukry poprawiać.:)

katrina to super:)

A co do spania dziecka z rodzicami to jest tak jak z bujaniem. Jak się przyzwyczai to potem klapa płacz i koniec nie chce już sam spać w łóżeczku.

Katrina gratuluję udane wizyty!

Lena kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&

Dorota czekamy na wieści &&&&&&&&&&&

a ja się w końcu ruszam z kanapy, bo wstyd -obiadu nie ma, podłogi zasierścione a ja leżę i pachnę :-D

reklama
A co do spania dziecka z rodzicami to jest tak jak z bujaniem. Jak się przyzwyczai to potem klapa płacz i koniec nie chce już sam spać w łóżeczku.

tylko warto jeszcze wziąć pod uwagę to, że kołysanie maleństwa jest ważnym elementem w jego rozwoju i jego potrzebą, po tym, jak przez 9 miesięcy było kołysane w brzuchu matki. Bo to trochę tak, jakby nam nagle zabrano coś co dawało nam poczucie bezpieczeństwa i koiło w tych gorszych momentach..

&&&&&& za wizytujące

Do góry