KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Nanulika ja cały czas za Was trzymam kciuki i jestem z Wami!...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

no Iwon faktycznie za ten dzban koktajlu truskawkowego to zagryzeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!
Ja tam się na Iwon nie złoszczę - zaraz zrobię sobie taki koktajl na maślance plus mały bananik do tego :-)
, to z dwojga złego mój koktajl lepszy, bo zdrowy ;-):-)iwon a ten koktajl to z naszych polskich świeżych truskawek czy z mrożonych??

Hmmmm to moja jest aktywna koło 7 rano, potem koło obiadu i wieczorkiem. Niech jej tak zostanie![]()

Zaza dlaczego slodyczy???![]()
ale to nic - w przyszłym roku sobie odbije ;-)No właśnie, ostatnio dziewczyny szczuły nutellą czego efektem było wyjedzenie przeze mnie pół słoika, to z dwojga złego mój koktajl lepszy, bo zdrowy ;-):-)
.
. Taxo rowniez jesli pacjetka sobie zyczy.
Czekam na czerwiec i ruszam wtedy na działkę do teściów, to dopiero będzie wypas!
), ale co ja poradzę, że nie umiem tego robić, jeśli najpierw nie ogarnę tego, co trzeba. A zatem - obiag przygotowany, szafka na buty wysprzątana i zimowe pochowane, chałupka ogarnięta, pranie zrobione. Teraz mogę się lenić 
To chyba zależy od miasta, lekarza, szpitala...