reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

dziewczyny wybaczcie ze nie odpowiem kazdej z osobna ale mialam dluuuuugi post i mi sie cos zacielo i internet sie wylaczyl wiec dlugi post i odpowiedzi szlag trafil :wściekła/y::wściekła/y: a nie mam sily sie znowu cofac i pisac od nowa wybaczcie :tak:

reklama
ojejku Avo to twoja niunia sie nameczyla juz... glowka do gory napewno wsio jest okej i wszystkiego dowiesz sie niebawem. ja trzymam kciuki:sorry::sorry::sorry:
Espernza wielkie gratulacje:-)
a ja dolaczam sie do dziewczyn bardzo narzekajacych juz na swoj stan, od dwoch nocy spac nie moge bo pachwiny i biodra normalnie mi juz rozrywa (wczesniej nie wiedzialam co to za uczucie):angry::angry: no i brzuch rosnie mi juz w takim tepie ze niedlugo latwiej mi bedzie sie turlac niz chodzic....ale łoj tam łoj tam , juz blizej niz dalej:rofl2: wiec tyle to juz wytrzymam

I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę:-D Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....:szok: No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.

GRATULACJE:-):-)

Avo - wspolczucia, szkoda dzieciny ze tak sie meczy:-(

Asik - zawsze możesz poprosić GP na wizycie o zbadanie podwozia jeśli masz jakieś podejrzenia, że cos jest nie tak. A co do USG - to tak jak pisałam, zależy to od szpitala. Ja miałam w 32 tyg. potem w 38 tyg. i teraz za tydzień mam (w 40 tyg.) jak doczekam.
A te paseczki sa wskaźnikami, jak coś wychodzi nie tak, to każą oddać mocz i robią badanie laboratoryjne, ale wynik jest dopiero po kilku dniach.

AVO - infekcje miałam ale juz w dorosłym życiu wieć kiszka:/ w dzieciństwie problemy z cewką moczową i też siedziałam na rumianku:/ współczuje:/ ale nie ma co gdybać - macie wizyte we wtorek i dowiesz sie wszystkiego! Żeby tylko Córcie nie bolało:(

Esperanza - Gratuluje! Ja to nawet zaręczyn nie miałam:/

Dziewczyny zaczęły mi się bóle jak wbijanie ogromnej ilości igieł które przechodzą od brzucha do krzyża w okolice kości ogonowej. Ból okropny+mdłości od tego. Co to?
Bo zaczęłam się zastanawiać jak się skurcze odczuwa!

Już po USG, o tym w odpowiednim wątku.

I już po cywilu. JESTEM MĘŻATKĄ!!!! Oczywiście miałam wtopę podczas przysięgi i zaczęłam się śmiać jak P. zrobił do mnie śmieszną minę:-D Obiadek rodzinny w restauracji bardzo udany co nie zmienia faktu, że takie imprezy w 9 miesiącu bardzo męczą. No i na zdęciach będę wyglądać jak hipopotam, bo już miałam mały preview.....:szok: No i z dzikiej nocy poślubnej nici póki co hehe.

gratulacje!!!!!
:-D:-D:-D:-D

hmm....a mówiłam, że Ci trzeba zrobić panieński i jakoś to umknęło....;-)

AVO - mam nadzieję, że ktoś się w końcu pozna i zdiagnozuje córcię. &&&&&&

reklama
Do góry