reklama

Czerwiec 2012

Maćku a kiedy masz najbliższą wizytę? My dopiero 16 i już nie mogę się doczekać, stale odliczam ile dni zostało do zobaczenia maleństwa

Nie wiem czy pamiętacie że na wątku o płci maleństwa w teście było pytanie o to czy włosy an nogach rosną normalnie czy bardziej i nie ukrywam, że mnie to rozśmieszyło, ale teraz już mnie to nie śmieszy, włosy na nogach odrastają mi rownie szybko jak mojemu mężowi na jego pięknej buźce, który przed przysięgą w wojsku musiał golić się dwa razy dziennie:szok: drapiący dramat

A i jeszcze jedno, sałatka warstwowa z gotowanym jajkiem to zło...... musieliśy wcześniej wyjść z urodzin dziadka mojego D. i reszte dnia miłam już do bani a o jakach nawet nie chce myśleć

Tylko nogach? Farciara z Ciebie ;D Ja odnotowałam włosy na brzuchu :/

reklama
Carla u mnie na brzuchu też się pojawiły ale trochę wstyd mi było się przyznać, nawet nie wiesz jakiej mi tym otuchy dodałaś że nie jestem z tym sama :-)

Veritaserum71 w takim razie muszę poinformować męża, pewnie się ucieszy z moich kujących nóg bo on wolałby synka ;-)

Hej dziewczyny nie ma się czym przejmować ja nie zwracam na to uwagi czy mi włosy rosną na brzuchu czy nie:) ja mam na 17 wizyte u ginekologa i wkącu zobacze swoje maleństwo wszyscy mi mówią że to bedzie dziewczynka jest to moja pierwsza ciąża i przechdze ja bardzo dobrze szkoda tylko że sama :( no ale nie mogę się teraz poddac muszę się trzymać choćby dla dziecka

M@dz1@ to Ciebie miałam zapytać kiedy masz najbliższą wizytę, tyle nas tu że się pomyliłam ;-) ja mam 16.11 i nie mogę się doczekać, może masz wcześniej?

Dziewczyny zrobilam sobie zupke nudle knroa rosołek ...strasznie za mna chodzi... chyba nic sie nie stanie jak raz sobie pozwole na takiego smiecia??:P

tez mi urosly ciemne wloski kolo pepka ;p fu fuu :d i na nogach wyrosly nie wiem czy szybciej ale twardsze i ciemniejsze ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehe nic ci sie nie stanie za mną też chodzą to jem tak samo fast-food i tez jak mam ochote to sobie jem a smakuja mi tak jak bym nigdy ich nie jadła ale najbardziej to batoniki i lody bym jadla a z kuchni to ja prawie nie wychodze taki apetyt mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry