Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Super wieści MAMUŚKA!!!Witam Was już jako mama
Czuję się rewelacyjnie. O 8:30 założyli mi cewnik i zabrali na sale operacyjna, a o 9 maly był na świecie. Od 9:30 do 11:40 lezalam na sali pooperacyjnej. Potem wrócilam na sale gdzie czekał juz na mnie K. z naszym malenstwem.
O 16 posadzono mnie, a o 17:30 poszlam sie umyć. Czuje sie naprawde dobrze i gdybym miala znow wybierać to decyzja pdalaby na CC. Owszem czuje ciagniecie, ale nie jest to do nie wyyrzymania i nawet pielegniarki mnie podziwiaja.
Maluszek prawie caly czas śpi. Płakal dwa razy - jak był glodny, a potem jak zrobił kupkę.
Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za trzymanie kciukow.
Najpierw olewanie, a potem jednak zobaczyli, ze to nie żarty- mam nadzieje, ze leki Ci szybko pomogą..A ja wlasnie tel od poloznych mialam ze ktoras juz do mnie jedzie bo sie okazalo ze mam silna anemieI wiezie mi jakies leki
.
Zabawne jest to ze jak im mowilam ze jakas taka slaba jestem, ze kolatania serca mam, ze mam problem z koncentracja I boje sie przez to prowadzic samochod, ze po paru krokach nie moge zlapac powietrza - to mowily ze to normalne w ciazy:-(. Ja jej dam popalic jak mi tu tylko sie pojawi.
Jestem w szoku ale I wk....na strasznie ale I mam stracha teraz:-(
MASAKRA!!!

plany chyba zbyt ambitne i w koncu te torbe musze zapakować.kurde no jak Wy rozróżniacie skurcze od rozpychania się dzieciaka? Bo ja chyba jeszcze ani jednego nie miałam, nawet pół.
Rysica koniecznie fotki proszę![]()
Dzień dobry dobry wieczór.......
Wracając do moich bóli dziś rano tzn. godzinę temu odkryłam śluz podbarwiony na różowo hhhmmm czy Ja wczoraj pisałam że chce być następna.
Jak na razie nic się nie dzieje poza szybką 2-czką......nie mam ciśnienia że to zaraz więc może jeszcze do terminu wyrobię
więc czekamy na rozwój akcji:-)
December jeśli myślisz, że wszamanie kilograma truskawek mnie zszokuje to powinnaś zobaczyć mnie nad michą tychże owoców ... pierwsze pół kilo do pierwszej miseczki, drugie pół kilo do drugiej ... jakieś pół godziny później
Wychodzę z założenia, że lepiej owoce niż słodycze typu czekolada :-)
MsMickey ja wychodzę z takiego samego założenia
ale tyle ile ja jem ostatnio owocow to szok
a jablka i gruszki pożeram![]()
wlasnie wypadla ze mnie taka spora kulka sluzu moze cos sie w koncu zacznie...
WItam , ja wlasnie po porannym wywolywaniuwczoraj wieczorem mialam dosc mocbe ale nieregularne skurcze . A moze tylko bole okresowe.... Moze wkoncu sie cos ruszy.....