Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja się z nimi jak najbardziej zgadzam! Bo ślub kościelny jest przecież sakramentem, ma być głębokim, świadomym przeżyciem, a nie tylko ładnie wyglądać. Czemu nikt nie jest specjalnie zdziwiony i zszokowany, że przygotowania do I komunii św. czy bierzmowania trwają tak długo?Klusia ten artykul o udzielaniu slubow mnie rozwalil. No poprzewracalo im sie kompletnieTe warunki sa po prostu smieszne - nic dziwnego, ze coraz wiecej ludzi odchodzi od kosciola...
Ja właśnie zaobserwowałam ostatnio zabawną sytuacje - dziadek wziął na spacer ok półtorarocznego chłopca. Wyjął go z wózka, sam usiadł na ławce i jadł loda. A mały jak to dziecko - kręcił się wokól dziadka i co chwilę upadał na dupsko. Gdyby była z nim mamusia zaraz by do niego podbiegła, podniosła, przytuliłą. Młody by się zorientował, że pewnie coś nie tak i by się rozpłakał. A tu nie - dziadek nie reagował, młody na nieszczęśliwego też nie wyglądał ;-)Mnie uważa za złą matkę, bo ja się tak nie przejmuję...dziecko ma katarek/kaszelek to sama podaję syrop i z głowy, nie pędzę do lekarza z byle czym...wiec jestem nieodpowiedzialną matką. Pozwalam mojemu małemu szaleć na placu zabaw, gdzie nie raz nie dwa się przewróci...zła ze mnie matka, bo dziecko najlepiej, żeby wciąż na tylko siedziało i najwyżej patrzyło jak się inne bawią...
Nie dajmy się zwariować, słuchajmy wewnętrznego głosu a wszystko będzie dobrze![]()

ja nie ukrywam ze jestem feministka, jestem tez troche egoistka i strasznie sie boje ze zatrace siebie w tym macierzynstwie. i mnie wkurzaja takie teksty jak na SR nam babka wmawiala, ze trzeba sie poswiecic, ze nie wolno dziecka z tata zostawiac w pierwszych miesiacach, zeby je wszedzie brac, i karmic chocby na srodku chodnika...

Witam was kobitki
A ja sie po wczorajszej wizycie poloznej zalamalam:-(. Polozna powiedziala ze przez pomylke lub raczej czyjes przeoczenie lub wedlud mnie czyjes zaniedbanie moje wyniki byly zle od poczatku lutegoOkazalo sie ze juz w lutym mialam silna anemie
a ze moje wyniki nie zostaly wklejone w moja karte nikt tego nie zauwazyl
. Jestem zalamana - mina poloznej I proby uspokojenia mnie I brak tak naprawde odpowiedzi na pytanie
.....jaki to moglo miec wplyw na dziecko....dobily mnie:-(. Jakos stwierdzenie
.....miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ......
mnie nie uspokoilo a tym bardziej nie zadowolilo. Szkoda gadac. :-(

Ja właśnie zaobserwowałam ostatnio zabawną sytuacje - dziadek wziął na spacer ok półtorarocznego chłopca. Wyjął go z wózka, sam usiadł na ławce i jadł loda. A mały jak to dziecko - kręcił się wokól dziadka i co chwilę upadał na dupsko. Gdyby była z nim mamusia zaraz by do niego podbiegła, podniosła, przytuliłą. Młody by się zorientował, że pewnie coś nie tak i by się rozpłakał. A tu nie - dziadek nie reagował, młody na nieszczęśliwego też nie wyglądał ;-)
Mam nadzieję, że ja będę miał zdrowe podejście do moich dzieci
Naprawdę tak Wam mówili?!
![]()
na was zawsze mozna liczyc
A Milan na pewno będzie zdrowy chłopczykiem! Wiesz mojej siostry mąż też ma 1 nerkę i ma teraz 36 lat i całe życie wszystko jest ok z tą drugą.
bo nie umieli sobie dać rady z problemem! Potem jeszcze siedziałam nad materiałami z pracy
. Wściekła jestem jak nie wiem co....