Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zle sie wyraziłam)
Zle to napisałam i zabrziałoto faktczie jakby t był moj poglad - nie;-)
![]()
bo ja też wracam zaraz po macierzyńskim
.... a czy wolałabym zostać dłużej? Nie wiem, muszę wracać szybko, więc się nie zastanawiam nad tym jak by to było, gdyby ... pewnie jak zawsze tyle samo wad co zalet 
december - czyli wziełas przedłuzacz tak i podłaczyłas pralke do innego gniazdka i to samo - dobrze rozumiem????
Uffff, dobrze że sprostowałaśbo ja też wracam zaraz po macierzyńskim
.... a czy wolałabym zostać dłużej? Nie wiem, muszę wracać szybko, więc się nie zastanawiam nad tym jak by to było, gdyby ... pewnie jak zawsze tyle samo wad co zalet
![]()
To mnie niestety na opiekunkę nie będzie stać :/ w grę wchodzi TYLKO państwowy żłobek niestety a i tak będzie baaaardzo ciężko - Szymka przedszkole też około 600 zł, żłobek Moniki 300 zł... to prawie 900 zł.
JA jestem przeciwna żłobkom. Uważam, że państwo powinno stworzyć warunki godne do tego, by matka mogła się opiekować dzieckiem aż pójdzie do przedszkola! No ale u nas to sobie można pomarzyć tylko...........
Największym problemem w żłobkach są choroby, Szymek, przez pierwszy rok chorował bardzo - 3 tygodnie chory - tydzień w żłobku, 2 tygodnie chory, 3 dni w żłobku, 3 tygodnie chory i tak w kółko......
Najgorsze jest to, że w Pruszkowie są nikłe szanse, że się dostanie, a nawet jeśli to dopiero od września... Z kolei w Warszawie też nikłe szanse...
A co zrobimy, jak Monika się nigdzie do żłobka nie dostanie - nie mam pojęciatego się najbardziej obawiam!
Albo mąż będzie musiał tylko na noce pracować, albo nie wiem....
Mam taki biust, że normalnie dobrze na mnie leżą staniki z HM, które do drogich nie należa, więc strasznie mi szkoda było dawać tyle kasy na taką szmatkę. No ale jak ma ładnie trzymać mój biust w formie podczas karmienia to ok.
Wszystko mnie drażni:-