reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

nie smutać się powrotami do pracy , żłobkami itp., na to przyjdzie pora później.
teraz proszę o ekscytacje zbliżającymi się porodami, radość ze szczęścia jakie ma się pojawić lub już się pojawiło :-D:-D reszta jakoś się ułoży :tak:

zjadłam pół koszyka truskawek, które sama na ogrodzie nazbierałam i jest mi dooooobrze :-) a juto do babci na czereśnie , oj jak mi będzie dobrze :-)

Kamila - tak trzymaj na pewno druga nereczka jest ok :-) Milan to silny mały mężczyzna !!! będzie dobrze :-)

Viola &&&&&
gkvip - z małą na pewno będzie wszystko ok , zobaczysz :-)

a tak w ogóle to rodzicie w takim tempie, że nie nadążam z gratulacjami na odpowiednim wątku

Ostatnia edycja:
reklama
december - ja Ci tego nie opisze ale podobniez to nie pralka. I zalezy czy to strzelaja eska czyli wyłącznik nadpradowy czy roznicowka. jezeli roznicowka to jest zwarcie na pralce, a jezeli eska to jest przebicie.
Moj P proponuje podłączy pralke do innego gniazdka i zobaczyc

ale hasło....normalnie niezły szyfr:-D:-D

a ja sobie wymyślilam że na weekend weźmiemy chrześniaka mojego S - 9 latek...zajmą sie z moją Wiktorią sobą mam nadzieje przez duższą czesc dnia wiec mam nadzieje że dzień dziecka bedzie udany

spac mi sie jakos chce

Ale tych mam majowo-czerwcowych nam się pojawiło:-):-)

Za dwa dni już będą tylko czerwcówki. Ciekawe, czy może jutro jeszcze jakiś majówkowy maluszek się pojawi...:-)

Ja już zmykam, zrobię jakąś kolację a potem obejrzę You Can Dance. Tańczy dziewczyna z moich rodzinnych stron, więc trochę pokibicuję.

Dobrego wieczoru!!

A ja właśnie dostałam i zjadłam "zamówionego" McDonalda ;P Ale tylko jedną kanapkę i trochę frytek, jakoś ostatnio mało mi się w żołądku mieści... Ale to i dobrze ;P
za to teraz czuję się tak ciężka, że ledwo się ruszam! Właściwie ledwo od stało na kanapę 1,5 metra przeczłapałam :-D

Dla mnie żłobek to zło konieczne, głównie przez choroby, ale nie mamy innego wyjścia :(

Ale jestem zła, sama nie wiem w sumie o co:zawstydzona/y: Wszystko mnie drażni:-:)wściekła/y:
buziak bylam pewna, ze sie pomyliłaś;-)
jakos mi do Ciebie nie pasowało to. W sumie do zadnej z nas tutaj;-)

jedna jedyna we mni wierzyłas !!!!:tak:
dziekuje ;))

mnie tez wszystko drazni:wściekła/y:

december - z ty gniazdkiem podwojnym to mnie głupi P wkrecił, ze tak sie sprawdza czy jest przebicie ;))
Ale na powaznie to rzucił mi tylko, ze naprawdopdobniej za mocno czysciłas tym srodkiem i jest jakies przebicie czy cos tak:cool:
juz sie go wiecej nie dopytam bo sie ze mnie smieje ze Ci to z lampka napisałam ;))

nie wytrzymałam i na kolacje musiałam usmażyć sobie naleśnika:-D

zmykam już spać, bo jak tak dalej pójdzie to zjem jeszcze trzy:sorry: a jutro ważenie u doktorka:dry:

dobranoc!!!

ps. ciekawe ile do rana przybędzie maluszków ? ;-)

Widze ze nie tylko ja cisnienie na nalesniki mam:-D czekam jak mlody wroci I za smazonko sie zabieram:tak:.

Moj mezus od tego tygodnia juz na noc w morzu zostaje bo sezon na krewetke sie zaczal. Boziu nocki bez chrapania - to jest cudne:-).
W tym roku I tak tylko wyplywa na dwu dniowe polowy no bo ciaza I w razie czego musi zdazyc na porod:-D. Ale nawet te dwa dni to dla mnie miodzio:tak: bo wyplywa o 1.00 w nocy a wraca o 22.00 dwa dni pozniej po czym znow idzie o 1szej w nocy I wraca w czwartek w nocy lub w piatek rano, takze w tyg widzimy sie tylko kilka godzin.
Mlody tez non stop po za domem bo randkuje ze swoja nowa dziewczyna takze mam cisze I spokuj. Boziu jak ja kocham ta pore roku:-D

Ostatnia edycja:
reklama
gkvip - ale to musi być niesamowite, mieć takiego randkującego kawalera :) ale męża na tak długo to ja bym nie chciała puszczać poza dom, ja to jestem od niego uzależniona, tęsknię jak go dzień nie widzę ;P A co dopiero tyle czasu!...

Rany, jak Monika się wierci!!! aż boooli!!!

Do góry