reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Weszłam tylko na sekundę póki dzieciaki śpią.
Kamila ponieważ śledzę Waszą sytuację z nerką to chciałam Ci napisac , że mam przyjaciela , który ma jedną nerkę. I funkcjonuje w 100% dobrze :tak: w liceum się śmiał na wfie ze on nie moze czegos robic bo ma jedną nerkę co było oczywiscie nie prawda bo wszystko mógl robic, ale jak to w liceum czlowiekowi sie nic nie chce :-D
tak więc głowa do góry będzie wszystko dobrze. trzymam kciuki

reklama
Laski, mnie apetyt nie opuszcza, przed chwilą wchłonęłam paczkę krakusków kokosowych, wcześniej tortillę z wczoraj, a jutro będę płakać, że znowu brzuch boli:zawstydzona/y:

Idę poleżeć
Rossnę! a to dla wielbicielek wszelkich promocji, kart itp.

Gkvip randkujący syn, i jak to przeżywasz?;-)

Rysica moj tez sie strasznie wierci:tak: i czasami mega ból:-( no ale wazne, ze sie rusza:tak:

zaza narobiłas ochoty na naleśnika o tej porze, nieładnie:-p

Powiem wam ze nie jest tak zle jak myslalam :-D Chociaz musze sie przyznac ze ja juz od dluzszego czasu mu mowilam czego ma mi do domu nie przyprowadzac:-D z jakimi dziewczynami mam go na ulicy nie widziec:-D na co ma patrzec przy wyborze itp. Czyli jednym slowem syndrom wrednej tesciowej juz mi sie zalacza powoli:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witajcie,

To może w ramach rozładowania napięcia wynikającego z oczekiwania na to, co ma kiedyą nastapić - taki mały konkursik???? Ile tym razem się przeterminuję???????? Max może być 10 dni, bo na tyle mi tu "pozwolą".

Oczywiście to pytanie retoryczne.

gkvip no niezła teściowa z Ciebie będzie :-). No i jak syn dobrze wybrał?;-)

avo przykro mi z powodu córci :-(. Dostanie pewnie antybiotyk i szybko wróci do zdrowia :tak:

viola trzymam za Was kciuki!

Ja w ciągu dnia spałam prawie 3 godz. :szok: Ciekawe o której usnę. A rano trzeba wstać i iść na badania.

Co do powrotu do pracy to teraz wracam od stycznia. Chłopcy też mieli po ok. 6 m-cy jak wracałam do pracy. Ja nie nadaję się do siedzenia w domu a swoją pracę uwielbiam :tak:

reklama
Rysica - tak mi źle życzysz????? wolałabym bez oxy tym razem

Wg OM pierwszy termin był wyznaczony przez lekarza na 1 czerwca - może uda się w Dzień Dziecka????

Do góry