Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien doberek, dzis ostatni dzien pracy z tego stresu nie spie od 5ej. Co ja bede robic sama w domuwszystko niby zrobione. Wiem glupia doopa jestem ale co zrobic jak ja cale zycie musze byc zajeta i zalatana.
Buziak - naprawdę? to moze jednak przelecę się do gina.....na Lilki posiew czekalam tydzień i myslalam,że to standard.....
, ja nie cierpię takich filmów, ale postanowiłam, że ustąpię, on i tak nie dałby za wygraną, mówiąc że nie będzie kolejną noc się budził przez moje hiszpańskie seriale. No ale cóż...los jest taki... o północy niespodzianka włączyła się jakaś aktualizacja operatora, no szok
. Jakbym ja coś oglądała, to bym się nieźle wkurzyła. I tak z 10 min i T w końcu się wkurzył i wyłączył, juz mu się odechciało oglądać :-).
.
, wg terminu OM mam na sobotę, wg USG na niedzielę, a mi się wydaje, że przenoszę. Mimo, że jestem już gotowa, wreszcie spakowana na 100%
, to jakoś nie czuję...nie mam skurczy, nie widziałam czopa(czy to możliwe??), jedyne co mi dolega to mega ból kręgosłupa i brzucha czasami. A w nocy budzenie się punkt 3.30...jadę do lekarki z Medicover.....od razu zrobię badnaia na krzpeliwosc potrzebne do cc....

bo się okazało, że Panowie kładą płytki na schodach na piętro więc i tak bym nie mogła wejść na piętro

od rana brzuszek mnie pobolewa okresowo, ale nie nakrecam sie a tak stawialam ze maj bedzie moj.... Ja tez od dwoch nocy spie jak zabita, dawno sie tak dobrze nie wyspalam, ale moj maz wyjatkowo czujny w nocy jest, telefony ciagle wydzwaniaja juz chyba przestane odbierac... ech, straszne to czekanie jest, jak ja zazdroszcze dziewczynom ktore maja juz to za soba...

:-