Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Muńka a dlaczego jak corcia jest malutka to nie mozesz jej naturalnie rodzic?

Muńka to w takim razie trzymam kciuki %%%%Młodak - ale Wam fajnie, też już bym chciała ten moment!!!;-)
Od początku ginka mówiła, że córcia nie będzie dużym noworodkiem (nie ma w sumie po kim;-)). W 33 tygodniu stwierdziła, że ma troszkę za mały brzuszek, no i że trzeba obserwować. Dwa tygodnie temu też miała mały jak na dany tydzień ciąży, no więc ginka stwierdziła, że jeśli nadal będzie widać, że córcia mało przybiera, to wywołają poród ( nie cc), bo może łożysko już nie spełnia tak swojej funkcji i nie dostarcza dziecku tego co potrzebuje. Nie wiem jak to jest do końca, bo wiele dziewczyn na forum ma różnice w pomiarach i dzieciaczki też nie ważą dużo i nic im lekarze o wywoływaniu nie mówią. Zobaczymy dziś ile mała przybrała od ostatniego badania i jakie decyzje zapadną.
Dzięki dziewczyny:-) Tak sobie pomyślałam, że może moj chce mnie juz położyć dlatego, ze w 37tyg mały ważył juz ponad 3800g w/g usg i wolałby żebym urodziła naturalnie puki waga za bardzo nie wzrosła??
Co do różnic w pomiarach, koleżanka do niego chodziła i wg usg mały mial ważyc 4100 a urodził sie 3900 z kawałkiem, czyli za dużo to się nie mylił....sama nie wiem. Na razie jakoś się nie stresuję, ale strasznie zmęczona jestem i właśnie wstałam po małej drzemce![]()

BMR no, wlos zrobiony pyszczek umalowany i do wyrkaja to specjalnie sobie gosci spraszam do domu zeby miec mobilizacje zeby glowe umyc i podmalowac sie
![]()
Swoja droga ja tez ciekawa jestem po co te wywolywania, bez wiekszej potrzeby, musze pogadac ze swoja polozna czy jest sens klasc sie do szpitala...

pewnie szykuje Ci się duże dziecko ale to dobrze, bezpieczniej jak dzidzius jest duzy - i jest łatwiejszy w obsłudze![]()
Jak tam życie mija z dwójką maluchów? Milan śpi w nocy?