Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć kochane!!!
wróciliśmy już do domku!!!
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
Jak tylko się trochę ogarnę to trochę Was nadrobię i napiszę coś w8ięcej!
hej czerwcówki
My też meldujemy się w domu i na forum dziękuję za gratulację i sama też się do nich dołączam dla pozostałych mam :-) jak będę miała chwilke to zaglądne pozdrawiam
chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzebapowiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!![]()
Właśnie wróciłam z ktg. Dosć płaskie, ale gin mówi że ok, a mały wciąż sie wierci więc się nie martwię, chociaż gin zapytał się czy chce się położyć do szpitala. Powiedziałam, ze nie. Następną wizytę mam w poniedziałek i oświadczył mi, ze jak do tej pory nic, to położy mnie we wtorek rano i jak nie pójdzie po oxy to idę pod nóż.
jesli chodzi o ciuszki to ja nie kupowałam dużo, bo mam pożyczone od szwagierki, ale w sumie to mi chyba same szmaty oddala, sama już nie wiem, takie mam wrażenie, że to co lepsze to gdzie indziej wylądowało
no i mam jeszcze od koleżanki pozyczone, więc na razie nic nie kupuję, bo sama nie wiem, co mi się przyda,a co nie, bodziaków mam dużo, pajacyków mało
Jest bardzo fajnie![]()
Milan więcej śpi w dzień niż w nocy bo jeszcze się nie przestawił na tryb dzień-noc .. w nocy karmie go 11 razyJuż zaczęłam zapisywać nawet godziny karmienia żeby mu troche zmniejszać ilość bo w końcu będzie małym grubaskiem hehe.. mleka mam bardzo duzo wiec korzysta cwaniak.

cześć kochane!!!
wróciliśmy już do domku!!!
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom:-)
Jak tylko się trochę ogarnę to trochę Was nadrobię i napiszę coś w8ięcej!
hej czerwcówki
My też meldujemy się w domu i na forum dziękuję za gratulację i sama też się do nich dołączam dla pozostałych mam :-) jak będę miała chwilke to zaglądne pozdrawiam

Poszłam do ogródka rozejrzeć się za truskawkami, wyrwałam parę chwaściorów i teraz mnie tak krzyż na*******a aż mam gwiazdki przed oczami, poszłabym to wygrzać do wanny ale nie wiem czy tam wlezę
Nic spróbuje się zwodować

Wspolczuje i łacze sie w bolu, mnie tez boli ;////
avo - kontroluj to co jakis czas. Mi wczoraj nagle zakreciło sie w głowie i to tak ze az usiadłam bo wszystko kreciło sie jak na karuzeli. I po chwili przeszło... nie wiem co to?????
POMALOWAŁAM SOBIE PAZNOKCIE U NÓG :-):-)![]()