Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak mam. Ledwo coś zjem a już czuję ssanie w żoładku!No ale mam chyba jakiegoś tasiemca w zoladku bo non stop jestem glodna. Zwariować można.

Dokładnie! Ja chodzę siusiu zawsze o 4.30 jak Małż wstaje do pracy. W niedziele nie szedł a ja się obudziłam do kibelka o 4.26B_margot nic nie tracisz wstając w nocy na siku, ja chodzę 2 razy i to jak w budziku raz między 1:30 a 2:00 a drugi raz przed samą 6 rano, ostatnio nawet pisałam że mąż już budzika nie nastawia taka jestem punktualna ;-)

dziekuje za gratulacje i wzajemnie no i jest nas dwie :-) aa doczytalam a nawet i trzy heheGRATULACJE no to wychodzi że termin będziemy mieć razem ja ostatnią @ też miałam 20.09:-)

Doskonale Cię rozumiem. Zanim nam się udało spędziłam długi czas na tym forum "na staraczkach". I czułam dokładnie to samo, gdy dziewczyny po kolei zachodziły w ciąże a ja nie... Śmieszne, ale i smutne...pewnie się będziecie śmiać ale zazdroszczę Wam tych wszystkich mdłości i zawrotów głowy....oj tak...
pozniej te wloski mi zjasnialy a teraz jak na razie ich nie widac:-)