reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond właśnie dojrzałam na twoim suwaczku, że u ciebie tylko jeden dzień do porodu - i co czujesz się jakbyś miała zaraz urodzić? :-)

blond właśnie dojrzałam na twoim suwaczku, że u ciebie tylko jeden dzień do porodu - i co czujesz się jakbyś miała zaraz urodzić? :-)
a w zyciu:dry: od paru tygodni czuje sie podobnie, no w sumie mozna tak nazwac ze od paru tygodni czuje sie jakbym zaraz miala urodzic ale nawet ostatnio mam mniej skurczy...no nie liczac 2 dni kiedy byly dosc regularne ale oczywiscie w nocy przeszlo...wiec bujamy sie dalej ;-) moje dziecie sobie ze mnie jaja robi. ale rafala przenosilam, moja mama przenosila i mnie i brata, bratowa to samo wiec nie licze na szybsza akcje. ja marze zeby mi odeszly wody i wtedy bylabym pewna ze cos sie dzieje...

no wlasnie nikt dzisiaj nie rodzi???przyszedl czerwiec i co?stopujemy?czekamy na lipiec?:)wypadaloby zeby dzisiaj ktoras urodzila:p chociaz pewnie za pare dni okaze sie ze dzieci sie porodzily tylko my nie zauwazylysmy ze ktos zniknal bez sladu hehe

blond to dobrze, młody czeka na tatusia pewnie:tak:

a dzisiaj nikt nie rodzi, bo nasze dzieci sprytne są i nie chcą obchodzić 2 świąt jednego dnia
chociaż z drugiej strony to dzień się jeszcze nie skończył:-D

a w zyciu:dry: od paru tygodni czuje sie podobnie, no w sumie mozna tak nazwac ze od paru tygodni czuje sie jakbym zaraz miala urodzic ale nawet ostatnio mam mniej skurczy...no nie liczac 2 dni kiedy byly dosc regularne ale oczywiscie w nocy przeszlo...wiec bujamy sie dalej ;-) moje dziecie sobie ze mnie jaja robi. ale rafala przenosilam, moja mama przenosila i mnie i brata, bratowa to samo wiec nie licze na szybsza akcje. ja marze zeby mi odeszly wody i wtedy bylabym pewna ze cos sie dzieje...

no wlasnie nikt dzisiaj nie rodzi???przyszedl czerwiec i co?stopujemy?czekamy na lipiec?:)wypadaloby zeby dzisiaj ktoras urodzila:p chociaz pewnie za pare dni okaze sie ze dzieci sie porodzily tylko my nie zauwazylysmy ze ktos zniknal bez sladu hehe

blond to dobrze, młody czeka na tatusia pewnie:tak:

a dzisiaj nikt nie rodzi, bo nasze dzieci sprytne są i nie chcą obchodzić 2 świąt jednego dnia
chociaż z drugiej strony to dzień się jeszcze nie skończył:-D

padłam!!! jesteście genialne :-D:-D:-D

wszystkie objawy ktore mamy to jakby nie patrzec objawy zblizajacego sie porodu:)no bo sie nie oddala nie? :D:D:D jakie to glebokie bylo wiem:-D no ale coraz blizej i to nieuniknione. wreszcie musimy przeciez urodzic.chociaz w tm linku co Aga dzisiaj wrzucila
bylo ze rekordzistka chodzila w ciazy 375 dni:/ ponad rok?:szok: czyli rzeczywiscie czasami sie samo nie zacznie hehe. no ale to juz nie te czasy. nie ma bata-musimy sie rozsypac w koncu:)

Zaza tylko nasze dzieciaczki to jescze nie wiedza ze jak sie jutro urodza to i tak wiele to nie zmieni i beda miec jedna impreze hehe

reklama
Do góry