Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jestem niedzielna i na dodatek pierwsze dziecko w szpitalu urodzone w pierwszy dzien stanu wojennego i jak mój synek ma być takim leniem jak mamusia to ok
Ale cofam tą niedziele, właśnie zobaczyłam, ze to 3.06 czyli imieniny mojego ojca, a jemu nie chcę takiego prezentu robić
Zaza no wlasnie ja tez bym chodzila wczesniej spac jakby nie to ze jak pomyslec ile to rzeczy trzeba zrobic przed spaniem...tzn umysc sie, makijaz zmyc, zeby, poscielic lozko, kompa wylaczyc to sie odechciewa spac i to jest lenistwo dopiero. ale wlasnie sie zebralam do kuy i tylko komp mi zostal do wylaczenia
Aylin no wiesz co...taaaakie dobre rzeczy...kusisz strasznie.a bolu wspolczuje;/
Aga wiesz niedzielna jestes ale jak to pierwszy dzien stanu wojennego to waleczna bardziej niz leniwa