reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

My już po śniadanku, niedługo przyjadą moi rodzice z prezentem na dzień dziecka - wiecie o czym mój syn od dawna marzył?? o kucykach, tych z bajki My little Pony na MiniMini - i mama mu kupiła Apple Jack, Pinky Pie i Twighlight Sparkle ;P Takie małe, żeby do rączki je mógł wziąć. Ciekawe jak mu się spodobają...
Nie zdziwiłabym się, gdyby na urodziny chciał lalkę i wózek ;P Bo to będzie jakiś miesiąc po narodzinach Monisi ;P
Mój Kuba też lubi kucyki, lubi też inne "dziewczęce" bajki, zabawki, typu Świat Księżniczki, Roztańczona Angelina czy Truskawkowe Ciasto ;-)
A my się zaraz zbieramy do szpitala, na ktg..ciekawa jestem co tam wyjdzie

Magnii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
magni trzymam za was kciuki!! oby wszystko bylo dobrze

a mi strasznie nogi spuchly wczoraj i myslalam ze przez noc to zejdzie ale nic. mam takie klody ze szok. a przeciez nawet nie ma upalu... troche mnie to martwi. wygladaja juz prawie tak jak te buziakowe sprzed kilku dni...

Magnii trzymam kciuki za ciebie i Tomaszka&&&&&będzie wszystko dobrze!!!!Takie dzieciątka mają w sobie niesamowitą siłę i wolę walki!!!

magni trzymam za was kciuki!! oby wszystko bylo dobrze

a mi strasznie nogi spuchly wczoraj i myslalam ze przez noc to zejdzie ale nic. mam takie klody ze szok. a przeciez nawet nie ma upalu... troche mnie to martwi. wygladaja juz prawie tak jak te buziakowe sprzed kilku dni...
Łaaaa Ty masz termin na dzisiaj;-) No to juz lada moment i wszystkie opuchlizny odejda w zapomnienie!
Ja własnie odbyłam ostatnie konwersacje z hiszpańskiego przed porodem, w formie 2 godzinnego spacerku. Mojemu nativowi tez niedawno urodziło się dziecko i strasznie jara się tą moja ciązą. Nie ma to jak wsparcie innych młodych rodziców.
Mąż pojechał na jakieś rozgrywki futbolowe, a ja pójdę chyba dzis do mamusi na obiad (w lodówce puchy). A wieczorem finał X Factor i to by było na tyle jeśli idzie o ambitne plany na dzień dzisiejszy.
Od wczoraj mam dziwne skurcze - może koniec już bliski......

Witam póki co słonecznie

mlodak
oj nie fajnie z tą żółtaczką, ja bym chyba też podjechała do lekarza ale mam nadzieję że szybko minie

blond_20, PaulinaMaria trzymam kciuki :tak:

magnii
bardzo mi przykro że takie historie was spotykają, trzymam za was mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze

klusiaM czekam na wiadomości po ktg :tak:

Dobrego dzionka życzę

Magnii- bardzo wspolczuje i sciskam mocno, zeby z Tomeczkiem wszystko bylo dobrze, a na pewno bedzie, bo dzielny z niego chlopak za mamusia :tak: Wszyscy trzymamy kciuki za Was.

A ja mam leniaaaaa dzisiaj wczorajsza energia odeszla w zapomnienie.....

Zeszly weekend mial byc naszym ostatnim a tu corcia dala nam jeszcze jeden i co tu robic, gdzies dalej boje sie juz wyjezdzac, w domku czysciutko, pogoda nie sprzyja ehhhh jakies pomysly????:sorry:

Witam,

magnii
trzymam za Was kciuki, Mały da radę:tak:

blond i jak? Rozkreca się na całego?:-)

Moje dziecko pospało dzisiaj do 10:tak: wyspana jestem, a z łózka nie za bardzo chciał wstawać, lezałby do teraz pewnie:-D leniuszek, to spanie ma po nas jednak:zawstydzona/y:

blond Paulina nadal trzymam kciuki

magnii to straszne przez co musisz przechodzić, jestem myślami z tobą i całych sił ściskam kciuki za Tomka

Klusia powodzenia na KTG

a jeszcze wcozraj wieczorem pisalam do Zazy ze wogole nie czuje jakbym miala rodzic
też o tym pomyślałam - nie znamy dnia ani godziny;-)

właśnie zjadłam kawałek ciasta z rabarbarem, kubek truskawek z cukrem i dwie garści czereśni :szok: i jestem dalej głodna:-D

Muńka, w szpitalu na Madalińskiego dzieją się takie cuda, ale Ty chyba na Żelazną się wybierasz, prawda? Za to bardzo mi się na razie podoba tutaj opieka nad naszym synkiem - neonatolodzy sami mnie szukają po szpitalu, żeby przekazać nowe wieści, a maluszek jest zadbany zarówno medycznie, jak i pielęgnacyjnie.

reklama
Do góry