magnie - &&&&&&&&&&&&&&&&&&
niezapominajka, rysica - ja lezalam tydzień na trakcie porodowym.... więc wy i tak miałyscie to w pigułce
Czuje sie dzis nieszczesliwa - nie bylo nigdzie TRUSKAWEK. Normalnie tragedia. Objechałam wszystkie miejsca gdzie sie wystawiaja... i nigdzie nikogo nie było Na pocieszenie kupilam prawie 5 kg arbuza. I na obiad bedzie rosol i placki ziemniaczane z gulaszem.
 Na pocieszenie kupilam prawie 5 kg arbuza. I na obiad bedzie rosol i placki ziemniaczane z gulaszem. 
Milego dnia I trzymam kciuki za dzisiejsze porody
 I trzymam kciuki za dzisiejsze porody 

niezapominajka, rysica - ja lezalam tydzień na trakcie porodowym.... więc wy i tak miałyscie to w pigułce
Czuje sie dzis nieszczesliwa - nie bylo nigdzie TRUSKAWEK. Normalnie tragedia. Objechałam wszystkie miejsca gdzie sie wystawiaja... i nigdzie nikogo nie było
Milego dnia

Po co w ogóle ten szpital?? Dl mnie to jakieś chore podejście, tym bardziej że kładą na porodówce! Dobrze, że jesteś już w domu
 Po co w ogóle ten szpital?? Dl mnie to jakieś chore podejście, tym bardziej że kładą na porodówce! Dobrze, że jesteś już w domu  

i jestem dalej głodna
 i jestem dalej głodna 

Zwłaszcza w takie dni jak dziś - kiedy człowiek wątpi w swoje siły i myśli, że już dłużej nie uciągnie!!! Ile ja bym dała aby odwiesić na wieszak na chwilę ten brzuchol!!!
 Zwłaszcza w takie dni jak dziś - kiedy człowiek wątpi w swoje siły i myśli, że już dłużej nie uciągnie!!! Ile ja bym dała aby odwiesić na wieszak na chwilę ten brzuchol!!! Ech
 Ech