reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mnie nie boli kość ogonowa, ale bolą pachwiny i mam znowu zgagę i przyduszanie:( i ramiona mnie bolą:(

ja tez juz chce mieć brzuch jak w 3 miesiącu, widzieć swoją cipkę, dotykac bez problemu stóp......juz chce mieć za sobą tą cc.....

mnie nie boli kość ogonowa, ale bolą pachwiny i mam znowu zgagę i przyduszanie:( i ramiona mnie bolą:(

ja tez juz chce mieć brzuch jak w 3 miesiącu, widzieć swoją cipkę, dotykac bez problemu stóp......juz chce mieć za sobą tą cc.....
już za chwilę będziesz ją miała zleci szybko mówię Ci ! korzystaj z ciszy w domu puki mozesz :))

Kamila, ale Natalka będzie cichym i spokojnym dzieckiem:)hheheh

Agulex te ostatnie dni okropnie się dłużą, poza tym z dnia na dzień od 3 dni czuję sie gorzej:(

niezapominajka123 oj niezbyt przyjemny ten szpital się wydaje, mam nadzieję że jak już nadejdzie TEN dzień personel będzie miły i uczynny :tak:

Rysica całe szczęście że uszłaś z życiem ;-)

Iwon przecież mówiłam ci że zawsze mieliście jedną poduchę mniej :-D:-D:-D
Wygrzej się w łóżeczku, może jeszcze uda się przegonić przeziębienie

xdorotaa fajnie że znalazłaś dla nas chwilkę :-)
pozdrowienia dla Piotrusia od cioć ;-)

AVO
ha ha :-D, widzę że wasza córcia będzie taka jak nasza ;-)

reklama
Ja sobie teraz tak pomyślałam, ze byo by super jakbym teraz sobie leżała z małym przy cycu :)

No nic zaraz obiadek: strąg pieczony w foli do tego młode ziemniaki z piekarnika sałatka z pekińskiej i sos czosnkowy :) a na kolacje placek drożdżowy z truskawkami :) niech już rodzę i idę na dietę to mamuśka nie będzie mi dogadzać, a teraz wystarczy, ze o czymś głośno pomyślę to zaraz mam.

Do góry