reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

hej

Niezapominajka straszny ten szpital:no:

MsMickey trzymam kciuki za te wody, oby wszystko było ok

Dorota fajnie, że się odezwałaś i że u was wszystko OK, czekamy na kolejne wieści :-)

mój synuś dostał pierwszy prezent na dzień dziecka - cieniutki letni kocyk od babci - jestem w szoku, bo prezent niezwykle udany, a to jej się rzadko zdarza;-)
mam nadzieję, że jak mały się pojawi na świecie to uda nam się jakoś z teściową dogadać...

reklama
Dorotka koniecznie wpadnij na wątek "opowieści z porodówki" i daj znać, jak było :tak: Czekam na pikantne szczegóły :-p;-)

Zaza jest duża szansa na poprawę relacje z teściową po porodzie - dzieciaki zawsze zbliżają rodzinkę :tak:

Witam
Ale naskrobalyscie:szok:

Blond - trzymaj sie kochana:tak:
niezapominajka - boziu gdzies ty trafila:szok: przeciez to nie szpital to rzeznia:no:
Mickey - kciukasy
agaundpestka - ty to zawsze smaka czyms narobisz:tak:

A u nas bez zmian czuje sie jak Bym sie nie czula:-(.
U nas od kilku dni regaty jachtow SCOTTISH SERIES TARBERT LOCH FYNE FESTIVAL 2012 I masa ludzi i jachtow w calm miasteczku. Do tego dlugi weekend z okazji koronowania krolowej Eli 60lattemu i na ulicach jedno wielkie party. Piwo leje sie litrami od rana 90%napotkanych ludzi juz od rana nawalona a do wieczora tylke godz zostalo:szok:. I jakos to wszystko dziala na mnie jak plachta na byka:wściekła/y:. No ale ciaza to taki piekny stan:tak:

Ostatnia edycja:
Zaza jest duża szansa na poprawę relacje z teściową po porodzie - dzieciaki zawsze zbliżają rodzinkę :tak:
Z tym różnie bywa....coś o tym wiem ale w nastroju nie jestem by o tym pisać.
Mnie dzisiaj wszystko wkurza maksymalnie a najbardziej mój mąż. pojechał teraz z córką do teściowej a ja mam wreszcie chwilkę. Młoda w brzuszku tak się wierci, że czasami trudno mi chodzić..a tak bym gdzieś na chwilkę wyszła. Poza tym- cały czas męczy mnie kaszel, M zakupił jakiś syrop prawoźlazowy i myślałam, że się skończę normalnie, tak mnie dusiło.
Któraś wcześniej pisała, że jak brzuch sie obniża i nie ma zgagi to znaczy, że wkrótce poród..u mnie było tak, że zgaga minęła mi .....dzień po porodzie. Pamiętam jak rodziłam to miałam naprawdę mega zgage i tak sobie myślałam:"kuźwa..jeszcze to cholerstwo trzyma". no ale mnie to wyjątkowo ta zołza męczy już od 6-tego miesiąca.
Wszystkim dziś rodzącym życzę szybkiego i "fajnego" porodu ze szczęśliwym zakończeniem.

No dziewczynki odpisując na wszystkie wasze odpowiedzi- niestety nie mam możliwości porodu w innym szpitalu;( U nas jest tylko jeden i prawdę mówiąc raczej porodówka świeciła pustkami także przepełnienia nie ma...przez ta jedna noc zaczęłam tak panicznie bac się porodu, że niedługo przerodzi się to w fobie...najgorsze ze mnie to nie ominie, urodzic trzeba;(
No i dzięki temu wszystkiemu doszłam do wniosku, że będę jedną z ostatnich czerwcówek, bo zero rozwarcia...ojej
jak ja zazsdroszczę wszystkim, które już urodziły;)

Dzięki dziewczyny;-)
Avo brzuch jest jak w 3 miesiacu...albo jak na duzych wzdeciach czuje ze jeszcze tam sie wszystko nie ułożyli na miejsce. Zostało mi do zrzucenia 4 kg ale wchodze we wszystkie jeansy tyle ze na biodrach są bardziej opiete. Cudownie było założyć cos innego niż dresy czy leginsy;D no i wreszcie widzę swoją pipke heh;-)

zazdraszczam :) tez chce tak miec

No dziewczynki odpisując na wszystkie wasze odpowiedzi- niestety nie mam możliwości porodu w innym szpitalu;( U nas jest tylko jeden i prawdę mówiąc raczej porodówka świeciła pustkami także przepełnienia nie ma...przez ta jedna noc zaczęłam tak panicznie bac się porodu, że niedługo przerodzi się to w fobie...najgorsze ze mnie to nie ominie, urodzic trzeba;(
No i dzięki temu wszystkiemu doszłam do wniosku, że będę jedną z ostatnich czerwcówek, bo zero rozwarcia...ojej
jak ja zazsdroszczę wszystkim, które już urodziły;)

ty sie nic nie martw, bede ostatnia z toba....nawet nie wiem czy mam rozwarcie bo tu nikt podwozia nie sprawdza.....a sama nie wiem jak sobie to wymacac niestety :angry:

Mamina no ja wolalabym nie wiedziec;) jak mi lekarka zapodała palucha to nie mialo nic wspólnego z przyjemnością;) no ale dobrze wiedziec, że ktoś bedzie na koncówce tu jeszcze ze mną;)

spoko loko, bede sie turlac do konca ... ktos musi tu przeciez zamiatac kiedy inni rodza co nie :-D

wogole jak patrze w lustro to mam wrazenie ze zamieniam sie w jakis ponton normalnie - mega grubcia duupa sie zrobilam....jak ja sie poloze na szpitalne lozko to na bank sie zarwie:cool:

Hej dziewczynki:) Melduje się, że nadal jestem w dwupaku... tak jak Wy wyczekuje z niecierpliwością tego dnia kiedy będę mieć maleństwo przy sobie:) I wreszcie zacznę dbać o to żeby kg. poszły sobie ode mnie jak najdalej;)
Wczoraj i dziś przemogłam się z moim G i pozwoliliśmy sobie na małe przytulanki...:p Co z tego wyjdzie zobaczymy:D Buziaki, trzymam kciuki za wszystkie skurcze, skurczyki...:D

reklama
Mamina pode mną się nie zarwało to i pod tobą się nie zerwie;) Także spokojna głowa;p;p aczkolwiek miałam pewne obawy przy zmianie pozycji;DD Buterfly: nie mogą być małe przytulanki;D trzeba się zdecydowac na drastyczne kroki ;) ostry sex i do przodu;D jeeee;d;d ja ide zafunduje se kąpiel w wannie..naczynia ze zlewu krzyczą do mnie błagalnie ale ja udaję, że ich nie słyszę;D niech krzykną do mojego męża a co;d

Do góry