Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
magnie - &&&&&&&&&&&&&&&&&&
niezapominajka, rysica - ja lezalam tydzień na trakcie porodowym.... więc wy i tak miałyscie to w pigułce
Czuje sie dzis nieszczesliwa - nie bylo nigdzie TRUSKAWEK. Normalnie tragedia. Objechałam wszystkie miejsca gdzie sie wystawiaja... i nigdzie nikogo nie byłoNa pocieszenie kupilam prawie 5 kg arbuza. I na obiad bedzie rosol i placki ziemniaczane z gulaszem.
Milego dniaI trzymam kciuki za dzisiejsze porody
![]()
niezapominajka123 oj niezbyt przyjemny ten szpital się wydaje, mam nadzieję że jak już nadejdzie TEN dzień personel będzie miły i uczynny
Rysica całe szczęście że uszłaś z życiem ;-)
Iwon przecież mówiłam ci że zawsze mieliście jedną poduchę mniej
Wygrzej się w łóżeczku, może jeszcze uda się przegonić przeziębienie
xdorotaa fajnie że znalazłaś dla nas chwilkę :-)
pozdrowienia dla Piotrusia od cioć ;-)
AVO ha ha, widzę że wasza córcia będzie taka jak nasza ;-)
Ja sobie teraz tak pomyślałam, ze byo by super jakbym teraz sobie leżała z małym przy cycu
No nic zaraz obiadek: strąg pieczony w foli do tego młode ziemniaki z piekarnika sałatka z pekińskiej i sos czosnkowya na kolacje placek drożdżowy z truskawkami
niech już rodzę i idę na dietę to mamuśka nie będzie mi dogadzać, a teraz wystarczy, ze o czymś głośno pomyślę to zaraz mam.
jak mam na coś ochotę.
i co będzie z tymi kilogramami 
Dzięki dziewczyny;-)
Avo brzuch jest jak w 3 miesiacu...albo jak na duzych wzdeciach czuje ze jeszcze tam sie wszystko nie ułożyli na miejsce. Zostało mi do zrzucenia 4 kg ale wchodze we wszystkie jeansy tyle ze na biodrach są bardziej opiete. Cudownie było założyć cos innego niż dresy czy leginsy;D no i wreszcie widzę swoją pipke heh;-)
Nie mogam się podnieśc. 
ale miło nam się zrobiło!! potem większe zakupy. Brzuch się zaczął stawiać, mała w końcu się zaczęła wiercić, ale nic poza tym, zero oznak porodu;-)Muńka, w szpitalu na Madalińskiego dzieją się takie cuda, ale Ty chyba na Żelazną się wybierasz, prawda? Za to bardzo mi się na razie podoba tutaj opieka nad naszym synkiem - neonatolodzy sami mnie szukają po szpitalu, żeby przekazać nowe wieści, a maluszek jest zadbany zarówno medycznie, jak i pielęgnacyjnie.
m. do dzisiaj nie zwrócił uwagi na brak poduszki, więc chyba mogę już być spokojna ;-)
Witam Was kochane po dlugiej nieobecnosci.
Gratuluje nowym mamusiom!!!
Trzymam kciuki za te ze skurczami i w szpitalach;-)
No i zdążyłam doczytac- Mangi trzymqm za Tomaszka mocne kciuki!!
My juz od srody w domku. Szpitala niewspominam miło...strasznie mnie nastraszyli co chwilą powtarzając ze Piotrus jest wczesniakiem...ze malutki ze to ze tamto ...jeszcze lezalam z laska która miala w dupie swoje dziecko i wychodziła na kilka godz z sali...a ją zajmowalam sie jej dzieckiem. Szczytem bylo hak zapytała sie mnie czy może zapalić w sali przez okno bo nie chce sie jej wychodzić;// noszz kur....
A u nas w sumie ok przytylismy 150 g i mamy 3 kg ale musimy ubierać ciuszki dla wczesniaczkow bo drobny bardzo jest Synus. Apetyt ma duży, po każdym jedzeniu mega kupa...pokarmu mam duzo ale musialam pobudzic lakatorem;-) małemu merda sie dzień z nocą i w dzień ciągle spi, za to cyrk zaczyna sie w nocy....jeszcze żadnej dłużej niż godzinę nie przespalam. No i mamy mega uczulenie od pampersów tych newbornow....;/ także leczymy dupala. Werandujemy i we wtorek przy dobrej pogodzie pierwszy spacer;-)
Porodu nie czuje bo jak pisałam udalo sie bez szwanku i zero szwow;-) polog już sie normuje i nie leje sie ze mnie jak z węża.
Napisze jeszcze potem ide cos podjesc, bo ssak niedlugo wstanie;-)

Czy Was po spacerach -moje Drobie brzuchate-też tak bardzo bolą plecy i kość ogonowa? Już nie mam nawet ochoty wychodzić jak myślę o tym bólu po! Czy to normalne?

Nie ma jak to liczyc na meza....A ja mam w pokoju Moniki zamontowaną lampkętata przyjechał z mamą, miał tylko wiertarkę nam pożyczyć, ale stwierdził, że jutro jest niedziela i Rysiek niech nie wierci, więc on już wywierci te 3 dziury i kwiatek wisi
![]()
ehhh faceci dobrze, ze masz tate na miejscu i wkoncu zamontowal lampke
:-)