Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)
Mały waży 4kg +/- 500gr. Poprzedni poród też był wcześniej wywoływany z powodu cholestazy i mały urodził się 3750gr, więc gin raczej nie sądzi żeby ten był mniejszy (nastawia mnie na te 4kg +
) Stwierdził, ze nie będziemy zatem dłuzej czekac, żebym mogła urodzic naturalnie, dlatego wysyła mnie na wywołanie, chyba że w szpitalu zdecydują o cc... Łozysko 3 stopnia.
z poprzedniego porodu. NIe mogę uwierzyc ze juz jutro mały moze byc zemną..
On jest estetą, meble do domu i większość dodatków wybieraliśmy razem, więc brak poduchy może się okazać dla niego wielką stratą - chyba mnie ta porodówka uratuje 
No i gratuluję super męża
Miło czytać ...
A co do wagi, to ja nie kupowałam przy pierwszym i teraz też nie będę
Wow, ciesz się ostatnimi podrygami ciąży ;-)
Czuję się jak królewna Fiona 

Oby wszystko było ok 

Teraz to nawet jakby inna kobieta w lozku lezala to tez by sie niezorientowal![]()

a co to za historia z czerwona poduszką?chyba mnie ominęła a wydaje się interesująca
![]()
Liczyłam na to, że mój M. nie zauważy braku, a w razie gdyby dziewczyny przygotowały mi kilka wersji wydarzeń, które miałam mu przedstawić
No i wczoraj zauważył 
I żeby nie bolało 

Muńka ja będę przed kąpielą owijała małego w pieluszkę i sru do wanienki. Ten sposób sprawdził się przy Kornelku - początkowo darł się strasznie jak go kąpaliśmy, dopiero teściowa mi podsunęła ten pomysł i od razu super zadziałał![]()

ale zupa - grochówka - tylko, że z wczoraj:-)