reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam,

Ale jestem zła:wściekła/y: na to kolano męża, oczywiście nie na Niego bo nie jego wina (sam wsciekły bo nic nie moze zrobić). Mam dośc, musial wyjśc to musialam mu buty zawiązać, masakra:baffled: jak na złość teraz. w srode idzie do lekarza:tak: zobaczymy co dalej, mama moja bedzie od 14 czerwca do ostatniego wiec moze w tym czasie uda sie cos zrobic ale jak pomysle, ze bedzie w szpitalu i mial operacje to cos mi sie robi:-( wolalabym zeby mi ta cesarke zrobili wzdluz i wszerz niz On szedl do szpitala:zawstydzona/y: nie nawidze czegos takiego, ach szkoda gadać:wściekła/y: a za 11 dni jedziemy do szpitala, pewnie do pracy do tego czasu nie pojdzie, chociaz to najmniejszy problem bo placone bedzie mial 100%. Zeby tylko jak cholera chodzil w miare, modle sie o to.

verita 3mam kciuki za Was:tak:

katrina za Ciebie rowniez tez, oby juz sie zaczęło na dobre.
Oczywiscie za wszystkie trzymam kciuki, ktore chca juz byc po:-)
Mnie lapia jakies skurcze ale to pewnie stres:baffled: ostatnie rzeczy dla Malego wyprałam, zapomnialam o kilku:zawstydzona/y: i wszytko bedzie gotowe:tak:
jak wyciagnelismy dzisiaj wozek to Kuba chcial do niego oczywiście wejść

mój lekarz wyjechał:(Musiałabym jechać do szpitala i boję się,ze by mnei juz do paiatku zostawili......może nerwy mi płataja figle i wywyołują te parastezje....

to też jest bardzo prawdopodobne, bo nerwy potrafią robić cuda z naszym organizmem, ale wiesz, w razie czego, gdyby się to nasilało, to może lepiej pojechać do szpitala - sama na pewno będziesz czuła co robić.
Ja umówiłam się na środę do okulisty i ciekawa jestem co mi powie. Czytałam sobie dziś o tych objawach jakie mam przy wysiłku (te niby iskierki) i to mogą być problemy z siatkówką. Boję się, że usłyszę: nie ma mowy o porodzie SN, koniecznie CC...

Zestresowana jestem przed tą dzisiejsza wizytą, nie chcę skierowania na wywołanie, chyba zaczynam się bać

&&&&&&

polaa - a czy u Was przy takich schorzeniach jak ma Twój mąż robią normalną operację (czyli otwierają staw), czy może robią to artroskopowo??

Ostatnia edycja:
Munka wszystkiego sie dopiero dowie jak pojdzie do lekarza, na razie nic nie wiemy, wiem ze w Polsce nie mial otwieranego stawu na pewno jak mial robione z tym kolanem, sama jestem ciekawa jak to bedzie.

Hej, ledwo Was nadrobiłam, dużo się dzieje:)
wszystkim mamusiom gratuluję a reszcie życzę szczęścia i cierpliwości;)
ja to już zakręcona na maxa jestem bo znowu zapomniałam na bilans dwulatka pojechać z Młodą. to już druki falstart- w zeszły wtorek pojechaliśmy to się okazało, że lekarka przyjmuje w poniedziałki (zawsze tak było lecz zapomniałam). no a dzisiaj poniedziałek i z głowy mi wyleciało. a wczoraj mówiłam, ze jedziemy...
znowu tydzień trzeba czekać a nie wiem czy doczekam. za tydzień mam ktg. Ten tydzień muszę wytrzymać bo oddział zamknięty jest. ("oddział dzis zamknięty jest....")

Muńka z oczami nie ma żartów.....co od mnie to nie wiem saam co o tym mysleć....to moze byc takż eobjaw niedoboru magnezu i innych witamin, spadku hormonów itd....

od wczoraj co jakis czas mam bóle okresowe podbrzusza....oj mogłoby się rozkręcić wkońcu....

Pola wpsółczuję akcji z meżowym kolanem:(

Munka wszystkiego sie dopiero dowie jak pojdzie do lekarza, na razie nic nie wiemy, wiem ze w Polsce nie mial otwieranego stawu na pewno jak mial robione z tym kolanem, sama jestem ciekawa jak to bedzie.

pytam, bo w razie gdyby musiał mieć zabieg jak najszybciej to po artroskopii szybciej będzie mobilny. Przynajmniej w Polsce po tym zabiegu raczej stawiają na jak najszybsze obciążanie nogi w granicach możliwości i nawet nie zawsze wkłada się nogę w ortezę. Ehh...że to akurat teraz musiało się wydarzyć, kiedy Ty w tym stanie.

AVO - no, nie ma żartów, dlatego mam nadzieję, że młoda do środy nie będzie chciała wyjść...

Ostatnia edycja:
AVO mój maluszek też ostatnie dni spokojniejszy jakiś. Rusza się, ale jakoś tak leniwiej...

Mi ciągle chce się spać. Marcel jeszcze zastrzyki dostaje i jesteśmy uziemieni w domu. Jeszcze gdybym mogła wyjść to może coś by się ruszyło, a tak to tylko po domku chodzę....

Pola, Munka - ja mialam na jedno kolano operacja gdzie staw byl otwierany I nie mam z tym kolanem zadnych problemow przez 15 lat:tak:. Natomiast na dugim kolanem mialam lacznie 6 razy artroskopie I za kazdym razem po jakims czasie problem wracal I mialam dosc I poddalam sie tradycyjnej operacji gdzie staw byl otwierany I jest spokuj. Owszem moze I dluzej trawa powrot do sprawnosci I rehabilitacja no i blizna jest spora (u mnie jedna ma 17cm,a druga 11cm + te paskudne kropy blizny ktore nazywam generalkiem) ale bylo warto pocierpiec zeby miec teraz spokuj.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry