Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na to kolano męża, oczywiście nie na Niego bo nie jego wina (sam wsciekły bo nic nie moze zrobić). Mam dośc, musial wyjśc to musialam mu buty zawiązać, masakra
jak na złość teraz. w srode idzie do lekarza
zobaczymy co dalej, mama moja bedzie od 14 czerwca do ostatniego wiec moze w tym czasie uda sie cos zrobic ale jak pomysle, ze bedzie w szpitalu i mial operacje to cos mi sie robi:-( wolalabym zeby mi ta cesarke zrobili wzdluz i wszerz niz On szedl do szpitala
nie nawidze czegos takiego, ach szkoda gadać
a za 11 dni jedziemy do szpitala, pewnie do pracy do tego czasu nie pojdzie, chociaz to najmniejszy problem bo placone bedzie mial 100%. Zeby tylko jak cholera chodzil w miare, modle sie o to.
ostatnie rzeczy dla Malego wyprałam, zapomnialam o kilku
i wszytko bedzie gotowe
mój lekarz wyjechałMusiałabym jechać do szpitala i boję się,ze by mnei juz do paiatku zostawili......może nerwy mi płataja figle i wywyołują te parastezje....
Zestresowana jestem przed tą dzisiejsza wizytą, nie chcę skierowania na wywołanie, chyba zaczynam się bać
Munka wszystkiego sie dopiero dowie jak pojdzie do lekarza, na razie nic nie wiemy, wiem ze w Polsce nie mial otwieranego stawu na pewno jak mial robione z tym kolanem, sama jestem ciekawa jak to bedzie.
. Natomiast na dugim kolanem mialam lacznie 6 razy artroskopie I za kazdym razem po jakims czasie problem wracal I mialam dosc I poddalam sie tradycyjnej operacji gdzie staw byl otwierany I jest spokuj. Owszem moze I dluzej trawa powrot do sprawnosci I rehabilitacja no i blizna jest spora (u mnie jedna ma 17cm,a druga 11cm + te paskudne kropy blizny ktore nazywam generalkiem) ale bylo warto pocierpiec zeby miec teraz spokuj.AVO mój maluszek też ostatnie dni spokojniejszy jakiś. Rusza się, ale jakoś tak leniwiej...