Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matylda Miragkwip2505 - a na kiedy masz termin porodu?
carla81 - GRATULUJĘjak dałaś na imię małej?

śpi i je:-)W skrocie, mialam nie miec masazy szyjki taki byl moj plan. Lekarz mowi ze mnie zbada jakie rozwarcie. Bada po czym mowi no to mozesz miec rozowe uplawy teraz. Na co ja no ale jak to po badaniu? Przeciez nie mialam masazu szyjki a on no wlasnie mialas. Ja na to no ale to jest mega bolesne a mnie nie bolalo a on na to - ja jestem dobry w te sprawy. Szok. Rozwarcie mam na palec tylko.
Zostalam zapisana na 25ego na wywolanie na 8a rano. Babki ja mam rodzic w poniedzialek toz to juz prawie.
W skrocie, mialam nie miec masazy szyjki taki byl moj plan. Lekarz mowi ze mnie zbada jakie rozwarcie. Bada po czym mowi no to mozesz miec rozowe uplawy teraz. Na co ja no ale jak to po badaniu? Przeciez nie mialam masazu szyjki a on no wlasnie mialas. Ja na to no ale to jest mega bolesne a mnie nie bolalo a on na to - ja jestem dobry w te sprawy. Szok. Rozwarcie mam na palec tylko.
Zostalam zapisana na 25ego na wywolanie na 8a rano. Babki ja mam rodzic w poniedzialek toz to juz prawie.