reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja Milana nie przewijam w nocy , czasem może raz przewinę ale to rzadko . W pierwsze 2 tygodnie życia poszły mi dwie paczki pieluch happy a teraz prawie wcale nie idzie. W dzien robi ok 4 kup więc tylko tyle go przewijam bo sika tez nie za dużo :p ... I teraz używam pieluch Dada 2 i polecam Wam bo są bardzo tanie a i dobre :tak:

Carla ja milana i wiktora też zostawiam g. jak tylko mogę i powiem Ci że świetnie mi to robi :) Od razu jak nowo narodzona po powrocie do domu się czuje :tak: Tak więc życzę miłej imprezy firmowej i zrelaksowania. Bycie mamą jest super:tak:

A mój ssak nie nalezy do najgrzeczniejszych. Marudek chce ciagle byc noszony, w dzien spi malo a w nocy budzi sie co 2,5 godz. Mam cicha nadzieje ze da mi troche odetchnac i wyspac sie w nocy. Dzis nie chcial spac od 4 do 5.30 a o 7 pobudka.

Moj ma kupki za kazdym razem jak go przewijam, a jest to ok 10 razy

Niezapominajka - trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

u mnie bez zmian, zaraz brat przyjedzie dla towarzystwa i "pilnowania mnie", Szymek szczęśliwy, że wujka zobaczy :)
ale byłby numer, gdyby przy nim się zaczęło, biedny nie dostosowany jest do takich sytuacji hahahahaha
ale sam się na to pisał ;P fakt, że potrafi zachować zimną krew ;P

mam przeczucia, że dzisiaj w nocy coś sie u mnie wydarzy:-D brzuchol boli masakrycznie, krzyż, mdli mnie i w ogóle jestem jakaś taka niewyraźna

czeeeeeeeeeeeeeekamy ;)))

mały zapaskudził mi wzyyyystkie rozki:wściekła/y:

a co do Ronaldo to troche przypomina mi kolege ktory tak sie nakoksował ze mu fiutek nie stawał hehe :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry