Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to znowu ja
małe pytanko czy jak ten czop odchodzi to jest dużo krwi bo ja właśnie mam krew na wkladce hm co prawda się goliłam ale m sprawdził i zadnych ran nie widział a jest tu ktoś jeszcze?
Kasia.natka- mnie lekarz powiedział, że dziecko na piersi może robić kupę jaką chce- zaczynamy się martwić wtedy gdy jest ewidentne rozwolnienie lub kupa z ropą. Mój Julek do teraz robi bardzo wodniste kupy i każdą pieluche brudzi...
Dziś dał mi popalić, ale go przechytrzyłam i wywiozłam go do dziadków by się trochę wczuli w rolę
Oni się zajmowali a ja odpoczywałam jak przystało na wyrodnego rodzica.
Teraz już muszę lecieć bo się budzi na żarło.
mi najpierw poleciało kapkę takiej świeżej krwi,ale odrobinę i brzuch bolał jak na okres.Przy następnej wizycie wyleciał taki śluz zabarwiony na brązowe, no i potem się zaczęło
Marta poczekaj jeszcze spokojnie w domku. Może zaczną Ci się skurcze lub odejdą wody. Nie ma co za wcześnie jechac. Hehe, szczerze mówiąc cały czas obstawiałam,że w niedzielę urodzisz. Bo ja też miałam miec indukcję i tak nie chciałam, ze az urodziłam
Trzymam kciuki. Dawaj znaka co i jak.