reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine my staramy się kąpać około 19-20 i karmienie po kąpieli no chyba że bardzo marudzi to trochę jej daje przed i po tym rytuale pięknie śpi (tfu tfu tfu ;-))
agrafka i Pamka dziękuję za info o kupce, trochę mnie uspokoiłyście :tak:
Addiena co to jest "UU" :baffled:
esperanza mnie na początku bolało/ciągnęło właśnie przy kaszlu/kichaniu czy śmiechu ale to normalne i szybko przechodzi :tak:

kobietki po jakim czasie odważyłyście się przejść z podpasek na wkładki? bo wiem że nawet jak zaczyna się już tylko lekkie plamienie to nie ma gwarancji że kolejnego dnia krew się nie poleje? ja plamię już tylko symbolicznie od wczoraj ale wciąż z tą podpachą łażę :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
kasia UU wyglada, ja bym nie rozwijała :p popatrz "wizualnie"

no włąsnie nam pepek nie odpadł jeszcze i mocno się trzyma- jak mocniej go obrabiam to leci krew i nie wiem czy tak byc powinno:(
Mamy, kórych dzieciom pępek odpadł szybko ...mam do Was pytanko....czym przmywalyście ten pępek?

nam tez leciała, i w piatek podpuchl - a wieczorkiem odpadł. Równo 2 tyg po porodzie. I jest juz ladny. Jutro połoxzna przychodzi

Aylin ja właśnie też jakoś sobie nie wyobrażam tego karmienia publicznie :eek: nie żebym była jakaś zakompleksiona czy coś ale jakąś intymność chciałabym zachować :tak:
co do testowania pokarmów to ja też nieśmiało próbuję - wczoraj dwie galaretki w czekoladzie a dziś chyba zaryzykuję loda w czekoladzie...
martwi mnie tylko bo moja Niunia cały tydzień robi bardzo wodnistą kupkę a ja nic takiego nie jem (kanapki z serem, wędliną, pomidorem, zupa pomidorowa, duszone mięso, ziemniaki, buraczki, marchewka) od czego to może być???

Moja tez takie wodniste robi. Jak ktos napisał - jak ledwo scieta jajecznica....

A poza tym jak juz w temacie kupy. Pamietacie ze w ciązy też był to popularny temat? Wtedy o naszych kupach bylo :p

Esperanza mnie też tak bolało krocze przy kichnieciu, kaszlnięciu.

A u nas równo po 7 dniach pępuszek sam w nocy odpadł, ja to myślę że tak szybko bo naświetlana była 2 dni i to ładnie wysuszyło kikutek.

reklama
hahah aylin cos jest z ta kupa rzeczywiscie :-D:-D

u mnie ciagle malo mleka, potrzebuje pare godzin przerwy w karmieniu zeby cos sie nazbieralo :/ maly wisi na piersi co 3 godziny po godzinie srednio, i nic nie przybywa tego mleka... juz nie wiem co robic, jem duzo, pije duzo :crazy: maly spal dzis w nocy od 22 do 4 rano wiec pieknie. rano mi sie sporo nazbieralo tego mleka nawet. ale i tak jak go karmie swoim to za nic nie chce usnac taki niedojedzony chyba. smoczka mu dam to jakos sie uspokoi.... ale nie chce tego smoczka dawac. cycka mu daje to tez zasnie ale jak tylko go odessam to sie budzi znow. mysle czy by mu nie zwiekszyc dawki tego mleka bo sie biedak zaglodzi...

u nas na pepku robi sie strupek ale ciagle sie saczy z niego taki plyn z krwia... ta polozna chyba przesadzila z odrywaniem :baffled:

z dobrych wiadomosci to ja juz na wkladkach od trzech dni, i ledwo co sie saczy tam. ale za to brzuch mi sie w ogole nie wstepuje, wygladam jak w 4 miesiacu, skora sflaczala, i zaczynam sie powaznie stresowac :baffled:

Do góry