agrafka80
Fanka BB :)
Ja nie używam leżaczkow, huśtawek..nawet nie kupiłam .
ja mam bujak, dostałąm dla starszej córki, ale ona go nie lubiła a finalnie wypadła z niego na głowę na płytki bą mądra matka myślała, ze jeszcze nie siada i nie zapięła pasów. A tego dnia włąśnie usiadła w bujaku :/
Wojtek też go nie lubi.
Załuję ze nie mam leżaczka takiego lekkiego, łatwego do przenszenia po mieszkaniu bo to się przydaje, chociaż teraz przy starszej bedzie ryzyko, ze na małym usiadzie, bedzie próbowala go podniesć itp
dziewczyny mam pytanie odnośnie laktaotrów ja mam taki zwykły ale nie ściąga mi pokarmu to już wiecej sciagna sama ręką no i tak myśle czy nie kupic elektrycznego medeli ale boje sie ze to nie ma roznicy bo w sumie te laktaotry to podobne sa jak to u was sie sprawdza ściaga wam to coś czy nie bo nie wiem czy inwestowac taka kase
to chyba zależy od tego ile masz pokarmu. Ja przy Alio na początku mialam dość mało i laktatorm Aventu ręcznym ściągalam max 20-30 ml w sumie na raz, wiec sobie darowałam. Teraz nadal mam ten sam laktator i ściągam już ok 60 ml za jednym posiedzeniem, nie wiem czy piersi mam teraz jakieś "lepsze" czy po prostu nauczyłam sie nim sciągać.
Z tego co wiem ten elektryczny medeli jest bardzo dobry, mówiłą mi koleżanka która właśnie ręcznym nie dawała rady. Ale jest dość drogi, wiec zastanów sie czy bedziesz faktycznie dużo sciągać i często.