Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Moja smoka w ogole nie toleruje. Kupilam juz 4 i odmawia wsólpracyHmmm to może cumel będzie ratunkiem, bo przecież się zamęczysz......
...tylko mamuni cycuszek jest ok. Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja smoka w ogole nie toleruje. Kupilam juz 4 i odmawia wsólpracyHmmm to może cumel będzie ratunkiem, bo przecież się zamęczysz......
...tylko mamuni cycuszek jest ok. mój nie ma ;Pja tez nie mialam zadnych objawow. A o 23 wstalam do kibelka i odeszly mi wody bez zadnych wczesnieszych dolegliwosci. Takze nie znasz dnia ani godziny
powiedzcie mi czy wasze dzieciaki maja juz okreslone pory snu czy spia jak wypadnie i ile spia w dzien???
Na razie też dziwię się, że nic a nic nie zmienił się mój stan - włosy i paznokcie nadal są mocne, a myślalam, że zaraz po porodzie się sypne. No chyba, że to jeszcze może nastąpić? Przyznam, że nie pamiętam kiedy ostatnio mialam takie długie i twarde pazury;-) Natomiast twarz mi schudła dość mocno i worki pod oczami są. To chyba wychodzi zmęczenie po porodzie....
Zazdroszczę czasu na forum :/ Matydla to mały ssak...jak nie je to pije, jak nie pije to tylko cocha, jak nie cocha to sutka ma w nosie lub na oku...nie ważne gdzie ważne by na twarzy...mama nie ma prawa się oddalać! :/
a ja mam wk...w na maxa. sasiad robi remont. wala od 8 rano, non stop kłucie ścian i inne atrakcje. Nie da sie funkcjonowac . Help..... ;((((((((((((
Maćku - tak, próbowałam tego już, mycia podłóg, biegania po schodach, spacerów, sexu, odkurzania itd też próbowałam. Chyba tylko ja i gkvip (o ile w nocy nie urodziła) zostałyśmy.
Esperanza - Po olejku też mnie już przeczyściło i dalej nic...
Jutro jak będą miejsca na patologii ciąży to idę na wywołanie, ale czy jak ja taka bez-skurczowa dziewczyna, to czy mnie po oxy skurcze chwycą?!?!?! Bo szyjka podobno mięciutka i gotowa... tylko skurczy brak...
Kamila - podoba mi się Twoja opcja![]()
\\Dziewczyny co z tymi wit k i d?
Pamiętam, że k mam dać w 8 dobie życia a d to nie wiem.
)
dziewczyny mam pytanie odnośnie laktaotrów ja mam taki zwykły ale nie ściąga mi pokarmu to już wiecej sciagna sama ręką no i tak myśle czy nie kupic elektrycznego medeli ale boje sie ze to nie ma roznicy bo w sumie te laktaotry to podobne sa jak to u was sie sprawdza ściaga wam to coś czy nie bo nie wiem czy inwestowac taka kase
) ale narazie sie cicho zrobilo w miare. ja to zamiast rremontow to walcze z imprezami pod drzwiami, ale ostatnio nie mam na to sily bo padam w nocy i nie slysze a maly sie nie budzi od tego na szczescie.
i tu sie nagle zaczelo wiecej dziac. moze pora przeniesc sie tam ?
. Zobaczycie ze ja dopiero w lipcu sie sypne. My juz tez wszystko wyprobowalismy I nic
jedynie olejku nie bo go tu kupic nie moge
a tak schody, sex, ostre jedzonko, herbata i z lisci malin, mycie okien I pranie firan
Nic nie dziala
. Jeszcze troche a sama se cesarke zrobie
.
a mnie najwczesniej za 12 dni
takie cholerne standardy tu maja
. esperanza, ja po pierwszej ciazy sypnęłam się po 3 mesiacach dopiero, strasznie mi zaczęły włozy wypadać, skóra przesuszona, zmęczenie na twarzy - no to był najgorszy moment jeśli chodzi o wygląd.
Teraz mam krótsze włosy więc mam nadzieję, ze chociaż tych łysin tak nie bedzie widać. A cały czas brałam witaminy, wiec nie ma na to rady :/