reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny wsspolczuje Wam tych zastojów, zapaleń...ja przy Kubie mialam zapalenie piersi, gorączke 41 stopni, 3 dni nie moglam normalnie funcjonować:-( masakra po prostu, beczałam z bolu:zawstydzona/y:
jesli jest gorączka to trzeba iść z tym do lekarza bo musi dać antybiotyk:tak: nie ma żartów, ja dostałam, nie wzielam go od razu, ale w koncu musialam bo było coraz gorzej niestety. Moglam karmić oczywiście ale pokarmu było tak mało, że odpuściłam...

mamina bardzo dobrze z tą kupką:tak: moj robi 2 dziennie (rzadko jedną), i jeszcze w nocy sie mu zdarzy:tak:

reklama
mam wrazenie ze nie spie od niedzieli...dzis w nocy mala wisiala na cycku non stop. polozna mowila ze 3i4doba to doba kryzysowa ale bez przesady. Nie wiem jak ja jeszcze funkcjonuje. Po porodzie stopy mi spuchly na maxa i dlonie tez. w praqej rece nie czuje koncowek palcow. To sobie pomarudzilam ;)

gkvp jak tam Mia? nie moge sama sie doczekac twojej ksiezniczki

dziendobrerek:-)

gkvip , rysica
co z Wami ? :-))

wiecie co od 2 dni sie alkoholizuje;p musze chociaz szklanke piwa wypic lub lampke wina bo nie przezyje;p taka mam chcice na alko :D

dobry:-)
dwupaczki jak tam?

Kami ja w niedziele miałam taką chcicę,że jak się dorwałam do piwa,to mój M. zrobił wielkie oczy-wydoiłam całe w 5 minut:szok:

My spadamy do lekarza.

Miłego dzionka;-)

Laski jestem w szpitalu z powodu jakiejs masakrycznej wysypki. Skory na stopach lydkach szyji i czesciowo brzuchu juz nie mam bo ja zdrapalam . Swedzi okrutnie czekam teraz na jakiegos doktorka i jego decyzje . trzymajcie kciukasyp

Laski jestem w szpitalu z powodu jakiejs masakrycznej wysypki. Skory na stopach lydkach szyji i czesciowo brzuchu juz nie mam bo ja zdrapalam . Swedzi okrutnie czekam teraz na jakiegos doktorka i jego decyzje . trzymajcie kciukasyp

e to pewnie Cie dzisiaj rozpakują ;-) przy mojej cholestazie też miałam wysypkę która drapałam i rozpakowali mnie w jeden dzień więc może masz to samo
?!?!

cholera w nocy zaczęły włosy mi sie sypac ! wychodzą z głowy garściami musze miec caly czas związae bo wszedzie ich pełno, na ubraniach dzieci w buzi w jedzeniu , makabra !! jak tak sie beda sypać to ja w dwa dni łysa zostane !

Cześć Wam Ethan już ma 1 tydzień życia za sobą niesamowite gdzie ten czas leci.
Mierzyliśmy się u doktora i urósł 1 cm niesamowite. U nas pogoda okropna leje i zimno przygnębia Mnie strasznie w nocy jemy 2 h 40 co do minuty 2h snu potem znów 2h 40 i 4 h snu. Uwielbia jazdę samochodem śpi od razu .
Zakupiłam pompkę elektryczną do biustu bo mam za miękkie sutki i nie chcę on łapać i odciągam ok 20 ml i działa to na niego zachęcająco. Choć prawa pierś jak naciskam to sika dosłownie.
Na zaparcia polecam dużo kiwi i banany i zielona herbata odstawiłam czarną żadnej kawy i pomaga mi bo po porodzie mam małego żylaka przy pupie tzn. 2 i boleśnie było a teraz jest soft i siadam na kole dla komfortu....wkrótce minie za duży wysiłek przy porodzie naturalnym.
Ale z tą pogodą i nieprzespanymi nocami i tym żylakiem można załapać depreche....bo mało kobieco się z tym czuje .Na szczęście mój B jest kochany bardzo sam zagląda co dzień jak to się goi i czy nic złego się nie dzieje..a bałam się że mu obrzydnę z czymś takim tworem.
Nowy rozdział życia nowa historia wszystko nowe najważniejsze przetrwać.
I około miesiąca przeprowadzka już bez teściowej jej kota psa walących drzwi sąsiada który o 21 odpala motor na najwyższe obroty bez huku i skrzypiącego łóżka które nam się trafiło i młodego skutecznie wybudza ze snu....albo je potraktujemy filcem w weekend albo niewiem już sama.
Pozdrawiam was i życzę wam i sobie wytrwałości podobno 2 tyg. pierwsze są najgorsze więc jeszcze jeden i tylko usmiechu na twarzy Miłego Dnia.

gkvip kciukasy zaciśnięte!!!Coś czuję,że Mia już dziś będzie po tej stronie brzuszka:-)

Paulina no to super,że twój facet taki troskliwy:tak:Wytrwałości życzę,jak już wam się dzień unormuje to będzie coraz lepiej!

reklama
Witam :)
to wychodzi, ze ja mam niezłego osrańca, o pielucha pełna po każdym jedzeniu :D
No nic jadę może dziś mi ściągną w końcu szwy i usc mnie czeka :(

Do góry