reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aylin- mam tez ten smoczek, w sumie juz czwarty w kolekcji i....niestety moja mala tez go nie chce. Rety, czy istnieje jakis smoczek w ksztalcie kobiecego suta ? hahaha...bo jak tak dalej bedzie , to mi cyce do podlogi wyciągnie:-D
witaj w klubie Adiena chyba trzeba kupic sztuczny cyc w sex shopie :D moja tez kuma ze to jakas sciema i to nie piers
:-):-):-):-):-):-):-)I... posikalam się ze śmiechu:-) no prawie;-)mamina ten cyc z sex shopu nie jest złym pomysłem;-) pamiętacie film Poznaj moich rodziców? tam tata czy dziadek miał taką uprzaz własnego projektu a jednym z elementow był właśnie ów cyc;-) qrcze jutro zostawiam małą z siostra na jakaś godzinę czy dwie... mleko już sciagnelam tylko cyca brak;-)

reklama
Ja tez sie obawialam,ze smoczek nie przejdzie,a tym bardziej butelka. I sie zdziwilam ;/ Smoczek chwyta od 3 dnia, a dzis w ruch poszla butelka z herbatka koperkowa i tez bez problemu. Ja mam serie z Tommee Tippee Closer To Nature.

Mamina ja jestem za takim wątkiem. I tak już mi się miesza gdzie co pisze czy na głównym czy na doświadczeniu...Ale z komentarzami tylko na temat tzn u nas pomaga to a u nas nie bo tamto itd. ale bez pierdół .:-)

hej, nie nadrobie Was choćby skały srały :-Dczasu mało. od wtorku jesteśmy z Marysią w domku, jest dobrze, mała fajnie je i dobrze śpi, czasami płacze, przeważnie przez ulewanie. to niestety zdarza sie często:-(no ale walczymy dzielnie.
ale najgorsza historia jest taka że Zuzia zachorowała na ospę i teraz przebywa w izolacji u babci. nie mogę jakos poradzić sobie z tym rozstaniem, tęsknie za nią. z drugiej strony wiem że to najlepsze rozwiązanie. chociaż nie wiem czy do końca ma sens, bo siostrzyczki zdążyły zobaczyć się we wtorek jak Zuzia już chorowała (niestety nie wyznaliśmy się ze to ospa:-() i teraz czekamy czy i Marysia się pochoruje czego boje się okrutnie. no i tak to wygląda.
pozdrawiam wszystkie mamuśki i chyba trzeba kąpać małą. ale na razie słodko śpi z tatusiem. rozczulający widok.

wybaczcie ale nie jestem wstanie przeczytac co napisalyscie widze ze temat smoczkow ;

my nie mamy problemu ze smoczkiem, nie pamietam jakiej firmy a na nim nie jest napisane wiec nie pomoge :(
ale ksztalt taki:
DSC02426.jpg
Synkowi daje jak tylko placze miedzy przewijaniem a karmieniem badz jak sie wierci w lozeczku to daje ale tylko ma na chwile az sie uspoki troszke i wtedy sam wypluwa, na noc tez nie daje. zasypia bez smoka.

Mam pytanie do mam karmiących MM i tych ktore karmily MM i pamietaja

ile zjadają wasze malenstwa i co jaki czas? Mój Igorek w nocy zje 90ml a w dzien zjada 120ml i czasami po 2godzinach już jest głodny ;:szok:

i jeszcze jedno pytanie:
ile Wasze malenstwa spia?
moj synek potrafi zasnac po 20 i cos kolo 5-6 nie spi i czasami nie spi az do 14-16 i troszke sie martwie/jestem w szoku ze takie malenstwo potrafi tyle nie spac :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki kobitki za kciukask.
Tabsa mi zapodali juz jakis czas temu i .... nic :(
Boziu alez to dziecko uparte!
Zaraz pewnie znowu beda mnie badac I zabaczymy co dalej.

RYSICA - jestem z toba Oby miejsce szybko sie znalazlo a wywolanko skuteczne bylo. Trzymaj sie kochana

Do góry