Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy pierwszym dziecku T wariował z zakupami, duzo robił, przejmował się wszystkim, budził się w nocy... A teraz? Kąpiel czy cokolwiek to pryszcz. Jak mała ma atak brzuszka to weźmie na ręce, jak po kilku minutach sie nie uspokaja to słyszę: no córa, daj spokój, ogarnij się, bo jak rączki Ci moje nie pasują, to zaraz będziesz lezała...i odkłada do łóżeczka, ta się drze, a on nic. Oj jak wszystko jest inaczej....delwer to dawaj mi tu porady plis jak ogarnac to wszystko zeby miec czas dla siebie ( udalo mi sie dzis pomalowac jeden powtarzam jedeb paznokiec tylko) moj maz jest przerazony wizja ulewajacego sie dzieckamusze byc obok na wrazie co. np siedze na klopie a on krzyczy chodz juz szybko ona dziwnie oddycha albo przyjdz tu cos jest nie tak. Biedny tak sie przejmuje swoja rola a jak wasi faceci?
Addiena ja przy Ali nie miałąm siły walczyc o smoczka, miałam 7 różych rodzajów i mała na każdy miała odróch wymotny. Wojtek teraz czasem zassie smoczka, ale zdarza się to raz na 2 dni przez 3 minutyMam z tej firmy, ale z mini tarczka dla maluszkow i kicha, tez pluje.
Teraz na all znalazlam taki
NUBY Smoczek silikonowy USPAKAJA WISIENKA 5926 0m+ (2433771479) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czyli, co? Jestem skazana na chodzenie przez cały dzien z cycem na wierzchu?Addiena ja przy Ali nie miałąm siły walczyc o smoczka, miałam 7 różych rodzajów i mała na każdy miała odróch wymotny. Wojtek teraz czasem zassie smoczka, ale zdarza się to raz na 2 dni przez 3 minuty![]()

Własnie wróciłam od lekarza i z banku. Nie było mnie 2,5 godz a mała cały czas spała w łóżeczku:-)Fajnie sie na chwile wyrwać z domu. Niestety zmartwiła mnie trochę moja lekarka. Krocze się ładnie goi, infekcji nie ma, upławy ok ale macica za wolno mi się obkurcza:-( Dostalam lekarstwa i za tydzień na kontrole. Jak nadal bedzie bez zmian to mam miec USG. Trochę się boje co może być powodem... Ma któraś z Was podobnie? Fakt, że podczas karmienia nie czuje specjanych skurczy w podbrzuszu......

Czyli, co? Jestem skazana na chodzenie przez cały dzien z cycem na wierzchu?
Po kapieli cycala 4 razy zanim zasnęła
Wczoraj miala pierwsza kolke i non stop chciala ssac, dzis mnie juz suty bola ;(
a ja mam inną radę dla dziewczyn których maluszki nie chcą spać w łóżeczkach - włóżcie do środka coś pachnącego waszym ciałem (koszula nocna, czy pieluszka którą trzymałyście na sobie) tak żeby maleństwo mogło czuć wasz zapach
kochane dziś dzięki wam dowiedziałam się że smoczki mają różne kształtyi już sprawdziłam - moja Misia też woli ten symetryczny (innych wcale nie chce) tylko teraz proszę o wskazówki jak używacie smoczka - jak długo, czy na noc, czy tylko jak płacze itp.
aylin- mam tez ten smoczek, w sumie juz czwarty w kolekcji i....niestety moja mala tez go nie chce. Rety, czy istnieje jakis smoczek w ksztalcie kobiecego suta ? hahaha...bo jak tak dalej bedzie , to mi cyce do podlogi wyciągnie![]()

i bedę jej za to wdzięczna. Teraz zostajemy sami. Zobaczymy jak to będzie, mam nadzieje, ze dam radę z dwojką
no i w sumie chce zostać sama ale jak poleci to bedzie na początku jakoś dziwnie, Kuba już ją prosi, zeby nie leciała
a ten paszport szybciej będzie, nie mogę się doczekać.