Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha no właśnie mnie też te syfki wkurzaja. jak ludziie zaczęli przychodzić oglądać to ten całą twarz.zasypana... no cóż, co robićJa ryczałam tylko w 1 tyg po porodzie. I to tak bez powodu. Teraz luuuuuzik
Dziś imprezke robie - a niuni jak na złośc calą buzie wysypało. Dlaczego mówi sie ze niemowleta maja idealną skore?? Moja ma straszną. jak przestala się łuszczyc to teraz syfki jej wyłaża. I jak tu sie slicznym dzieckiem pochwalic???
TerAZ już go nie przykrywam i właściwie wciąż lezy tylko w bodach i cerę ma idealną, aż się położna dziwiła że taka ładna :-)
Od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres (aż musiałam sięgnąc po znieczulacza) i wczoraj polała mi się tAKA żywa, nie połogowa krew. Sama nie wiem. Chyba trochę za wcześnie. Mały ma 3 tyg, piersią karmiłam tydzień. I już okres??
Ale co innego. Ostatnio to tylko podbarwione brązowo wody się ze mnie lały a tu nagle na podpasce krew
ani jeśc ani pic ani nosić ani leżeć nic mu nie pasuje . . .Verita ale przy przegrzewaniu to by mialy potowki wszedzie a nie tylko na buzi a u nas no za uszkami i na policzkach kolo uszek . chociaz moj lubi jak mu cieplo, inaczej nie zasnie,
KAmila moj zauwazylam ze tez woli cieplejsze mleko i tez szybciej po nim zasypia. ale i tak chyba najlepiej kapiel dziala na te kolki. najgorzej to masowanie brzuszka, albo ja nie potrafie albo juz nie wiem, bo jeszcze gorzej wtedy.