Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha no właśnie mnie też te syfki wkurzaja. jak ludziie zaczęli przychodzić oglądać to ten całą twarz.zasypana... no cóż, co robićJa ryczałam tylko w 1 tyg po porodzie. I to tak bez powodu. Teraz luuuuuzik
Dziś imprezke robie - a niuni jak na złośc calą buzie wysypało. Dlaczego mówi sie ze niemowleta maja idealną skore?? Moja ma straszną. jak przestala się łuszczyc to teraz syfki jej wyłaża. I jak tu sie slicznym dzieckiem pochwalic???
TerAZ już go nie przykrywam i właściwie wciąż lezy tylko w bodach i cerę ma idealną, aż się położna dziwiła że taka ładna :-)
Od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres (aż musiałam sięgnąc po znieczulacza) i wczoraj polała mi się tAKA żywa, nie połogowa krew. Sama nie wiem. Chyba trochę za wcześnie. Mały ma 3 tyg, piersią karmiłam tydzień. I już okres??
Ale co innego. Ostatnio to tylko podbarwione brązowo wody się ze mnie lały a tu nagle na podpasce krew
ani jeśc ani pic ani nosić ani leżeć nic mu nie pasuje . . .Verita ale przy przegrzewaniu to by mialy potowki wszedzie a nie tylko na buzi a u nas no za uszkami i na policzkach kolo uszek . chociaz moj lubi jak mu cieplo, inaczej nie zasnie,
KAmila moj zauwazylam ze tez woli cieplejsze mleko i tez szybciej po nim zasypia. ale i tak chyba najlepiej kapiel dziala na te kolki. najgorzej to masowanie brzuszka, albo ja nie potrafie albo juz nie wiem, bo jeszcze gorzej wtedy.