reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry!

Po wczorajszej kolacji z MM Zosia pobiła chyba rekord - spała ok 9 godz! :szok:

A szyli CIę tam? Ja też pękłam gdzieś w tych okolicach, ale póki co dyskomfortu nie czuję...

Kamila to ja polecałam tą glukozę. ;-) Widocznie masz faktycznie małego żarłoka, albo może to działa tylko na młodsze dzieci...
rzeczywiście pomyłka ;-) sorrki

no może tylko na młodsze i chudsze :-D

wyrośliśmy z większości ubranek już ,szok !!!!!!! a Wasze maluchy już z czegoś wyrosły ???

reklama
wszystkiego jeszcze nie nadrobiłam...

nanulika super wieści, jak dobrze pójdzie to będziesz czerwcówką ;-) mocno trzymam za Was kciuki!!!!!

a co do glukozy, to ja właśnie kupiłam na wszelki wypadek, żeby małego trochę uspokoić jak wpadnie w histerię (a zdarza mu się to baaaaaardzo często:-D) ale nie wiem ile gram na jaką ilość wody rozpuścić:confused:

wszystkiego jeszcze nie nadrobiłam...

nanulika super wieści, jak dobrze pójdzie to będziesz czerwcówką ;-) mocno trzymam za Was kciuki!!!!!

a co do glukozy, to ja właśnie kupiłam na wszelki wypadek, żeby małego trochę uspokoić jak wpadnie w histerię (a zdarza mu się to baaaaaardzo często:-D) ale nie wiem ile gram na jaką ilość wody rozpuścić:confused:

1 płaska łyzeczka na 100ml maćku pisała

u nas smoczek tylko ten z okragła główka przszedl probowalam kilku i nic a ten okrągły raz od czasu possie
mi doktorka i położna powiedziały że wdomu absolutnie czapeczki nie zakładac na pole jak jest chłodno albo mocno wieje
co do glukozy to w szpitalu mi powiedzieli że czasem glukoza powoduje bóle brzuszka dlatego nie należy dopajać chyba że dziecko nie dojada albo jest karmione mieszanie więc u nas tylko cyc
a co do karmienia na żadani to ja też szczerze to nawet nie wyobrażam sobie tego co 2-3 godziny bo u nas mała do południa śpi po 3 -4 godziny a popołudniu włącza się jej ssak i chce jeść co chwile jakbym jej nie dała to mamy płacz z zanoszeniem i ogólnie katastrofe jak jakaś mam stosuje ta metode to niech powie co robiła w takich chwilach

aha miałam jeszcze zapytać jakie kupki robią wasze maluchy na piersi bo moja takie całkiem wodniste nawet nie jajecznica tylko taka zawiesina i nie wiem czy coś przypadkiem nie jest nie tak i do tego mi się jeszcze odparzyła i nie mogę sobie z tym poradzić

A mnie dzis stasnie boli głowa ;///
Hormony daja mi popalic i zaliczym dzis juz druga popordowa migrene :sorry2:
Ale moj aiołek jakby czuł ze musze to odespac bo lezał w łózeczku i ie płakał:tak:

Co do pękiec w gore to ogromie Wam dziewczyny wspołczuje!!!

Esperanza - moze jakas masc a szysze gojenie by Ci sie przydała???

Zaza - witaj i w domu i na forum ;))

Zadzwonił tel do P. Kolega. Rozmawiaa sobie o małym rozmaiaja i nagle słysze :

"Nie co ty! Wkoncu bło cc.. No hee nadal mam dziewice w domu!!! "

:szok::szok::happy:

Hej :) Jak tam nocki? U nas w miarę ok, tylko o 24 jak mu siostra podawała antybiotyk to się rozbudził i trochę walczył. Czekam na info czy dzisiaj wychodzimy. Matko, nie wiem co ze sobą zrobić takiego mam stresa. . .

reklama
Do góry