reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
u nas te kupki sa różne raz rzadkie że się bokami z pieluszki wylewają a raz gęste bardzoo gęste.. ale kupa jest raz na 2-3 dni ....

a czapeczek nie zakładam wcale, bo po pierwsze wszystkie mam za małe :-D a po drugie on w czapce tylko wrzeszczy ;-) na dworze jak wieje to budę w gondolce rozkładam i wystarczy a w domu przecież ciepło :-p

a co do smoczka to żadne dziecko tak od razu nie umie go zassać, trzeba nauczyć. nam nauka smoczka zajęła jakieś 5 dni i teraz go bez problemu nim zatykam :happy: a mamy aventa 0-6 m. Oczywiście nie raz jak za głęboko mu wepchałam to miał odruch wymiotny :sorry2: ale już jest ok :blink:

u nas te kupki sa różne raz rzadkie że się bokami z pieluszki wylewają a raz gęste bardzoo gęste.. ale kupa jest raz na 2-3 dni ....

a czapeczek nie zakładam wcale, bo po pierwsze wszystkie mam za małe
laugh.gif
a po drugie on w czapce tylko wrzeszczy
wink2.gif
na dworze jak wieje to budę w gondolce rozkładam i wystarczy a w domu przecież ciepło
p.gif

a co do smoczka to żadne dziecko tak od razu nie umie go zassać, trzeba nauczyć. nam nauka smoczka zajęła jakieś 5 dni i teraz go bez problemu nim zatykam
happy.gif
a mamy aventa 0-6 m. Oczywiście nie raz jak za głęboko mu wepchałam to miał odruch wymiotny
sorry2.gif
ale już jest ok
blink1tu.gif

A własnie przyznac sie ktora juz sie przymierza do seksu hehe ?

U kogo mija juz 6tyg i wizyta u gina sie zbliza???

Ja to w szoku jestem ze jeszcze niedawno pisałam ze spac ni moge przez brzuch, ze wstaje siku ciagle a mały ma juz miesiac :szok:
Normalnie kiedy to mineło?????

Iwon - czego sie boisz??? W domu bedzie tylko lepiej!!! :happy:

ja sie wcale do gin nie wybieram po połogu a kończy się w środe . :sorry2: mam już dość tych wizyt u lekarzy:sorry2: a jeszcze tyyyyyle przed nami . . . zresztą po pierwszym połogu tez nie poszłam, dopiero rok po porodzie sie pojawiłam :sorry2:

Kamila - czemu ??? Skad ten bunt? Nie wolisz spr czy wszystko jest ok?
Wydaje mi sie ze jakies małe zaniedbanie w tym miejscu moze byc troche ryzykowne.. :baffled:

Przejałm własnie liste rozpakowanych mam... kurcze kto jeszcze został z brzuszkiem? Jest jeszcze ktos?

Kamila - czemu ??? Skad ten bunt? Nie wolisz spr czy wszystko jest ok?
Wydaje mi sie ze jakies małe zaniedbanie w tym miejscu moze byc troche ryzykowne.. :baffled:

Przejałm własnie liste rozpakowanych mam... kurcze kto jeszcze został z brzuszkiem? Jest jeszcze ktos?

e czuje sie dobrze sn nie rodzilam wiec tam nie bylo nic szyte i w ogóle, krwawienie sie skonczylo macica obkurczona czuje macając brzuch wiec mysle ze jest luzik jak cos sie bedzie dzialo to pojde teraz nie mam nawet jak z dzieciakami bo wszyscy pracują dookoła i niemam niańki :-p

oprócz rysicy ktora dzis urodzi to juz niema zadnej brzuchatej

Ostatnia edycja:
No jak uwazasz ;)

Ja tam pojde.. po ciazy juz jestem przyzwyczajona do pokazywania tyłka a teraz bynajmniej ładnie i rowno ogole cipke ;))
Jaka jestem szczesliwa ze spowrotem ja widze :-):-D Ciesze sie jak dziecko normalnie :happy:

reklama
No jak uwazasz ;)

Ja tam pojde.. po ciazy juz jestem przyzwyczajona do pokazywania tyłka a teraz bynajmniej ładnie i rowno ogole cipke ;))
Jaka jestem szczesliwa ze spowrotem ja widze :-):-D Ciesze sie jak dziecko normalnie :happy:

haha a ja sie ciesze że moge sobie ładnie spiłować i pomalowac paznokcie u stóp :-D

Do góry